uppdatering lördag

Vi vann matchen med 9-0. Ett mål gjort. Ganks akul match å spela faktiskt. Vi fick igång spelet riktigt bra och stundvis spelade vi asbra. Så det var kul.
Kajsa följde med mig hem efter matchen för lite käk och melodifestival. Gud va kasst det var idag då. Knappt någon låt som var bra ens! Det blir väl Agnes och Sarah Dawn Finer(stavas hon så?) som går vidare till finalen skulle jag tro.
Imorgon är det då match igen, mot Lockerud. Förhoppningsvis blir det bättre än förra gången vi möttes. Då blev det en förlust med 5-0. Inte nå vidare bra. Men vi får se hure går imorgon.
Nu ska vi kolla klart och sen blire kanske Legally Blond! haha
pussssss

Lördag

Låten får mig bara så glad. Lägger upp länken igen, så ingen missar den!
Markus Krunegård - Jag Är En Vampyr

Finns inte så mycket att skriva idag. Vaknade av att elefanterna våningen över sprang runt som tokar och drygade sig. Vaknade alltså på helt fel sida, men nu är jag på hyfsat humör. Fick lite panik av att skolan börjar om 2 dagar. Så sjukt tråkigt. Jag vill verkligen inte tillbaka. Åker iaf till Örebro runt halv2 för match mot KFUM. Är inte allför taggad, men så äre. Ikväll är jag troligtvis ensam hemma, om ingen vill göra mig sällskap såklart. Men rätt skönt att vara själv också, men det kan bli rätt ensamt. Imorgon är det iallafall match mot Lockerud. Tror vi får stryk, men vi får se. Ska bli kul att spela iallafall, behöver en lite tuffare match inför sm som är om 7 dagar. Längtar som bara den, jag ser bara guldet nu. Behöver en till SM GULD tröja.
För er som missat det så åkte VIK på storstryk av AIK med hela 1-5. Inte så värst bra, men som tur är är VIK redan klara för kvalserien. Nu ska dem bara träna stenhårt så de åtminstonde vinner två matcher i kvalserien, haha. Igår åkte jag ju hem till Kajsa efter hockeyn. Det var trevligt. Kollade på någon typisk amerikansk tjejfilm (ni vet när den nördiga tjejen plötsligt blir vrålsnygg och får killen), inte den bästa filmen jag sett direkt, men helt okej fredagsunderhållning. Åkte hem runt 1 någongång.
Nu ska jag lägga in musik på min Ipod och sen kanske se på TV. Tänkte skriva plugga men det vet jag att jag inte kommer att göra. så, pussssss


När jag är riktigt uttråkad brukar jag ta bilen, åka ner i centrum och där hitta en jättebra parkeringsplats och sedan bara sitta i bilen. Sedan räknar jag hur många som kommer och frågar om jag är på väg att åka därifrån. - Stephen Wright

.

Fredag

Marcus Krunegård - Jag är en vampyr. Alla bör lyssna på den låten. Sjukt bra

Imorse vaknade jag utvilad kvart i 10, innan klockan ringde. Gick upp och åt frukRst i lugn och ro samtidigt som jag läste tidningen. Sen fixade jag mig och därefter åkte jag och syster till rocklunda för att hämta upp småkusinerna. De hade åkt skridskor och behövde skjuts hem till Barkarö. Eftersom jag och syster ändå bara var hemma ställde vi självklart upp. På väg hem från Barkarö åkte jag och syster förbi McDonalds Hälla för en varsin McFlurry Lux med chokladsås och smarties. För gott.
Ikväll ska jag på VIK-AIK med syster. Efter matchen ska jag hem till Kajsa för lite film och chill. imorgon är det onödig bortamatch mot KFUM i Örebro. Hela dagen går bort då matchen börjar 16.30. Kommer hem kanske 7 på kvällen. Vi får se vad som händer då, men troligtvis bara lugnt hemma. 
Nu ska jag fixa mig och sen äre hockey! Pusssss

torsdag

imorse gick jag upp med tuppen klockan 8. Hade fått i uppdrag av mamma att städa lägenheten eftersom det rent sagt såg ut som en bombnedslag. Lyckades fräscha upp den riktigt bra enligt mig själv iallafall. Sen bakade jag muffins och sen kom Kajsa runt 12. Vi hade sedan fikastund med Alice, Fredrik och Carl. Vi spelade kort och mumsade på chokladmuffins och chokladbollar. Dem droppade av en efter en och den sista hade gått när klockan slog 18. Snart är det träning. Vi ska fika innan för att fira att vi vann Div2 och därmed är klara för kval i mars någongång.
Idag var det riktigt kul att baka faktiskt. Det kändes riktigt somrigt när man stod i köket och mätte upp ingredienserna. Snart är våren här och jag längtar som bara den! Hoppas verkligen att det blir en fin och solig vår utan regn.
Nu ska jag väl käka en banan och sedan dra mig mot K-Borg.
Pusssss

Emma

Jag har skaffat en till blogg nu, som jag kanske börjar skriva mer på än den på blogspot.com. Men jag vet inte riktigt än. Orsaken till skapandet av den här bloggen är för att blogg.se är helt enkelt en mycket roligare sida där man själv får bestämma mer! Sen är det mycket trevligare att skriva blogginlägg här. Vet inte direkt varför det är så, känslan är väl bättre här antar jag.
Men nu ska jag sova då jag ska upp runt 8 imorgon för att städa och baka! Alice och Kajsa kommer nämligen på fika&kort besök. Så då måste det vara städat och muffins på bordet. Känner mig väldigt vuxen nu faktiskt. Annars brukar vi fika på stan, men jag har då inga pengar så jag bakar för mammas ingredienser så det blir gratis för mig!
pussssss

 


RSS 2.0