hmm, det här gick ju bra?

Nej, det gick rent sagt åt fanders. Bloggdesignen alltså. Får göra om imorgon efter skolan igen. Men lyckades iallafall lägga in en header. Inte så jättefin, men kanske en bra start? Ja, nu ska jag skölja ur färgen ur håret och sen blire desperate housewives(vi har pausat så jag missar ingenting). Pussss

And I'd give up forever to touch you

Nu är naturprovet avklarat. Lättnad. Inte sån där lättnad man hade förra året, när det var prov på prov på prov flera veckor i sträck. Men en liten lättnad som säger att jag nu gjort hälften av proven i Naturkunskapen. Det är skönt. Nu är det endast två prov kvar, och endast tre kapitel att göra för min del. Plus ett antal miljöartiklar också. Men det känns inte speciellt tungt. Och nu när det snart är påsklov och solen börjar värma känns hela jag 10 kg lättare. Allt det mörka är borta nu och jag kan andas friskt liksom. Haha, bra skrivet, javisst.
Idag slutade vi tidigt, 13.10 som vanligt. Inte jobbig skoladag. Stod över idrotten eftersom jag fortfarande är förkyld, även om det börjar bli bättre. Sen var det lunch och bara matte. På morgonen innan idrotten hade vi ju haft naturprovet. Matten gjorde vi något ganska oförståeligt. Men, jag tror jag förstod någorlunda i slutet. Sen cyklade jag och alice hem i "äppel"takt. Ni vet när man äter ett äpple och cyklar samtidigt så går det ju inte att cykla fort heller. Så vi cyklar i äppeltakt och inte i snigeltakt. Resten av dagen ska jag väl skriva en miljöartikel, gå på promenad med mamma och sen övningsköra hoppas jag på! Ikväll är det Desperate Housewives, så klockan 9 hoppas jag alla sitter framför TVn?
VIK förlorade ju igår, igen. Och vad jag läste har de ingen chans nu att gå upp i Elitserien. Jag tycker ju det är rätt bra då allsvensk hockey är mycket roligare än den i elitserien! Och Leksand kan gå upp också. Helt otroligt. Men, det är väl inte så stor chans att de gör't direkt.
Nejmen, nu har jag väl tagit upp alldeles för mycket av er tid, och min egen för den delen. Vi ses och hörs!


Someone to die for you and more

Idag är inte en bra dag. Förkyld som tusan sen en massa andra saker som är lite för personliga för bloggen. Dagen har väl iofs varit rätt bra, slutade tidigt från engelskan där vi egentligen inte gjorde några direkt jobbiga saker. Promenerade hem. Var väldigt bra då jag inte tränar pga förkylningen. Men sen väl hemma bara blev allt mörkt typ. Pluggade som sjutton men märker mer och mer att jag inte kan det så bra som jag vill. Sen är jag konstant godissugen. Men jag vill inte äta något sött då jag vill vara mer "hälsosam". Borde inte sitta här alls nu, men jag måste skriva av mig litegrann och tänka på annat än energi, livets villkor och annat tråkigt. Men nu ska jag väl ta tag i pluggandet. Men först ska jag lyssna på en fantastisk låt som gör en glad och mysig. Joaquin Phoenix och Reese Witherspoon - It Ain't Me Babe.
 

Hittade något jag finner rätt intressant faktiskt. Antar att fler blogg.se bloggare också sett det. Men Johnny Depp är iallafall erbjuden 493 miljoner kronor om han spelar in nästa Pirates Of The Caribbean filmen. Och vet ni vad man kan köpa för just 493 miljoner kronor? Jo 9 860 000 Ben N Jerry's glassar! Helt sjukt tycker jag. Men iallafall, snäääällllla ge mig så mycket pengar. Jag älskar Ben N Jerry's. Speciellt Phish Food. mmmmm




HÖRS

Under the open sky, oh my, baby I'm trying

Det verkar visst som om det var Rönnby IBK Tigers helg dena här helgen! Vi gick upp i ettan igår och damlaget slog ut Pixbo och är därmed klara för semifinal. Vi Rönnby är bäst!
Matchen var iallafall en nagelbitares mardröm. Det såg ut som om Rönnby var på väg att förlora, men när Widar gör 3-2 tänds hoppet både för supporters och spelare. Rönnby tuggar på och får rättvist in 3-3. När dem sedan gör 4-3 jublar hela borgen och de resterande minutrarna kändes bara som en låååång väntan på slutsignalen- Även om Pixbo hade någon chans att uttjämna var dem aldrig riktigt nära. Rönnby höll ifrån och vann rättvist tycker jag!

Snart ska jag åka iväg och hämta min cykel som står nere på stan. Sen ska jag även köpa lite godis eftersom det är så synd om mig. Jag är supertäppt i näsan nämligen och tung i huvudet. Jag vill bli frisk nu! Orkar inte vara sjuk och stå över massor med träning. Men, förhoppningsvis är jag frisk till nästa helg iallafall. För på söndagen åker jag till Sälen. Och då vill man inte vara sjuk heller!
Hörs


jag skulle andas i det tomrum som blev över

Imorse gick jag som sgat upp alldeles för tidigt för jag skulle på den där handledarkursen jag redan varit på en gång tidigare. De tre timmarna som den höll på gick ändå hyfsat fort och faktiskt så var det ganska intressant, fastän jag hört allt förut. Nu sitter jag iallafall här hemma med brännande ögon då jag är otroligt trött. Dock kan jag inte sova. Har försökt men det går verkligen inte. Satte därmed på den bästa låten för tillfället - Om Du Lämnade Mig Nu med Lars Winnerbäck och Miss Li. Låten träffar rakt i hjärtat liksom, den är helt underbar. Lägger därför in låten här nere också, dock är det inte ett bra klipp, endast bilder visas. Men låten är bra iallafall!
Idag hade jag tänkt och plugga men jag vet inte hur det kommer att gå när jag är såhär trött. Men jag måste iallafall försöka. Har naturprov på tisdag och jag, som vanligt, är inte alls förberedd. Tur att vi har en dag imorgon också. Senare idag ska jag sitta sargvakt på sista och avgörande SM-kvartsfinalen mellan Rönnby och Pixbo i K-borg. Ikväll är det OTH och Gossip Girl. Samt en svensk kriminal-film på 4:an. Men vi får se om jag ser den. Annars blire väl sängen tidigt. Funderar på att sjukanmäla mig till specialidrotten imorgon igen. Jag borde inte vara med pga min förkylning. Och jag skulle himla gärna vilja sova någon timme extra. Nejmen, nu ska jag väl plugga.. Eller äta kakor? Ja, vi hörs iallafall!



VI VANN OCH LIRAR I ETTAN NÄSTA ÅR!

För härlig dag.
Vi var bäst, vi hade spelet, vi gjorde flest mål. Därmed spelar vi i ettan nästa säsong. Känns helt underbart. Jag själv fick även spela två hela perioder. Och första perioden, när jag var "bänkad", kunde jag knappt kolla på spelet för jag var så himla nervös. Ont i kroppen fick jag och var mentalt slut i huvudet. När Stille sedan sa i paus att jag skulle värma upp blev jag så himla lättad och helt plötsligt klar i huvudet. Gick finfint att spela, dock gjorde min kedja inte något mål. Men vad gör det när en annan gör det och vi vinner? Nej, just det, INGENTING. Fyfan vilken go' känsla när Bella pangade in 4-3 målet i sudden och vi blev klara för ettan. Alla blev bara så himla glada och det var fantastiskt underbart. I omklädningsrummet sen badade vi i champagne och tränarna blev duschade. Sen åkte väl alla hem och fixade sig och vid 8 någongång skulle vi vara på brandstation för käk och party! Ganska kul kväll, dock var det vissa som fick kanske liiiiite för mycket att dricka. Men kul var det iallafall! Åkte väl hem i hyfsad tid då jag ska upp alldeles för tidigt imorgon för att gå till Dennis Trafikskola för tre timmars handledarutbildning som jag redan varit på. Inte alltför taggad.
Men nu blir det sängen då jag kommer få en timme mindre sömn än vanligt. Man ska ju ställa om till den efterlängtade sommartiden inatt. Nu kan snön smälta och solen värma tack!
Vi hörs, pussss

I can't believe we've come to this

Snart så smäller det. Klockan är elva nu och det är endast tre timmar till samling. Vad ska jag göra till dess? Inte sitta vid datorn iallafall. Blir kanske lite plugg, städa rummet och en promenad? Ja, det låter finfint. Ska också hinna äta lunch därimellan. Har inte riktigt bestämt mig än om jag ska äta ris och kyckling eller pasta och något annat. Det lutar åt ris och kyckling tror jag. Alice har ju lärt mig att det är perfekta matchmaten, så jag tror jag ska följa hennes råd och käka det. Jag vill ju ha så bra förutsättningar som möjligt att  kunna spela bra, om/när jag får spela vill säga. Är fortfarande ganska förkyld och hostig, men det struntar jag i. Jag är pigg och klar i huvudet, och har inte ont i halsen. Alltså kan jag spela.
Nej, nu ska jag plocka det fint i mitt rum och sedan kaaaaaaaaaaaaaaaanske jag sätter mig med naturboken en sväng också. Eller så rakar jag benen? Hm.
Ciao!

Everyone's a winner, we're making our fame

Imorgon smäller det. Eller idag, om en minut(klockan är 23.59), smäller det. Och nu(00.00) är det exakt 15 timmar och 30 minuter till domaren blåser igång sista och avgörande kvalmatchen. Blir det vi, Rönnby IBK U eller Lockerud IBK som tar steget upp i ettan? Förhoppningsvis blir det vi. Jag tror det iallafall. Ingen av oss vill spela i tvåan ett år till, vårt lag skulle inte klara det. Jag ska iallafall börja på bänken. Känns väl inte alltför kul, men jag får iallafall vara ombytt och redo att hoppa in. Jag kunde egentligen inte förväntat mig annat då jag varit förkyld och inte tränat på två veckor. Men det känns ändå riktigt förjävligt.

Fredagskvällen spenderades iallafall hemma hos Kajsa tillsammans med Alice. Jag färgade och slingade kajsas hår. VIlket tog ungefär 2.5 timmar. Men resultatet blev förhoppningsvis bra. Dagen spenderade jag också med kajsa, men då i city och shoppade upp resten av mina pengar. Blev två linnen från HM, 1 linne från Gina och en stor svart t-shirt från Åhléns. Fikade också på MunkOMuffin. För gott, underligt att jag inte gör det oftare. Var väl på stan från halv3 till 5. Fick sedan skjuts av kajsas mamma hem och då åkte jag nästan direkt till Ica Maxi med syster och mamma. Storhandlade en massa grejjer där fastän vi bara skulle köpa mat inför kvällen(grillad kyckling och potatissallad med baguett) men slutade med att vi köpte miljoner med andra prylar också. Efter jag ätit åkte jag till Kajsa. Kom nästan precis hem och ska alldeles strax borsta tänderna och sedan väntar sängen. Ville bara skriva ett inlägg då jag inte skrivit på hela dagen. jajuste, får inte glömma att berömma mig själv ju. Pluggade nämligen 2 timmar naturkunskap idag. Oerhört stolt över mig själv då jag annars inte orkar plugga. Men idag bet jag ihop och verkligen försökte lära mig alla dessa naturfrågor. SKa plugga lite idag innan samlingen också. Nej, nu ska jag verkligen borsta tänderna så jag är pigg och utvilad imorgon! Godnatt

Playing With Fire

Igår hade jag som sagt studiedag. Pluggade matte och åkte och tvättade bilen med syster. Sen på kvällen tränade jag inte eftersom jag är var mer sjuk. Nu har jag inte ont i halsen iallafall, dock förkyld. Ingen träning idag heller alltså. Vi får se om jag ens får spela kvalmatchen på lördag. Hoppas det iallafall. Sk åka ner till träningen ändå, och visa att jag lever. Tills dess ska jag lyssna på Brolle och fixa bloggen. Skulle vilja göra en header, men eftersom jag är så otroligt dåligt på allt med photoshop och andra redigeringsprogram blir det nog inte av. Kanske när jag har mer tid, ork och lust. Nu ska jag mest fokusera på färgerna så dem blir rätt. Vill nog ha en vit bakrund men någon fin färg(som rosa, lila eller grön).

Matteprov och skriva klart engelskauppsatsen var prio ett i skolan. Matteprovet gick väl helt okej, men kunde gått bättre.. Svarade iallafall på alla utom sista frågan. Den var alldeles för klurig. Sen hade vi mattelektion (direkt efter provet, jobbigt). Började med roten ur och det kändes inte alltför svårt. Dock har vi inte börjat på riktigt, så ska inte uttala mig om det är lätt riktigt än. På engelskan skulle vi skriva klart uppsatsen om när vi föddes. Blev smått panikartat i slutet då vi (jagochalice) inte blev klara och vår lärare var en bitch och inte lät oss få en kvart till. Sen cyklade vi hem i snigeltempot. Egentligen är det väldigt skönt att cykla så sakta, men jag borde nog ha på mig min vinterjacka och inte vårjacka då det faktiskt är ganska kallt ute. Men, min vårjacka är snyggare sååååååå.
Nej, nu orkar jag inte skriva mer, pussssssssssssssss
men lägger in playing with fire med brolle!<3



Ändringar

Ändrat lite med färger och så. Jag vet, inte speciellt snyggt men ska ändra så fort jag har tid. Nu väntar matteboken!

-

Hittade en kul grej från kajsas bdb! bestämde mig för att pröva jag med

Det här är svårare än du tror!
Regler: varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt så får du inte ge samma svar som han/hon gjort.

Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar

1. Vad heter du? Emma

2. Ett ord på fyra bokstäver: Elak

3. Flicknamn: Ester

4. Pojknamn: Emil

5. Yrke: Elektriker

6. Färg: ekollonsbrun, expresso?

7. Klädesplagg: Det finns inte. Tryck och se själv!

8. Mat: Enchiladas

9. Sak i badrummet: eltandborste

10. Plats/stad: Emmaboda

11. En orsak att vara sen:

12. Något man skriker: Edsbyn, EIF, Elfsborg

13. Film: Eva och Adam!

14. Något man dricker: Energidryck

15. Band/Artist: Elvis

Med massor med hjälp av Dan klarade jag de flesta, dock hittade jag inget klädesplagg på E och när jag slog upp det på wikipedia fanns det inte ens ett klädesplagg på E! Ni kan ju kolla själva(länk finns högre upp). Men orsak att vara sen på bokstaven E måste vara omöjligt. Jag har funderat oerhört länge nu och jag vill faktiskt sova. Säkert kommer jag ligga och klura på det hela natten, men jag kommer nog ändå inte på det. Om ni kommer på en orsak, kommentera så jag slipper bli knäpp! Ja, och om ni kommer på ett klädesplagg på E kan ni ju alltid skriva det också. Godnatt


T

Innebandy-dm i skolan idag! Gick väl finfint för oss från Wenströmska. Efter mycket slit fick vi ta med oss silvermedaljen hem. Det var faktiskt riktigt kul att spela, visst var det väl inte direkt något motstånd i första matchen men det är ju alltid kul att göra mycket mål. Mot walthers var det jämnt men vi var snäppet vassare tycker jag. Finalen var mer jämn och det kändes som om vi likagärna kunde vunnit. Men vi får ta det nästa år istället!
Gruppspel
Brinell 1-9 Wenströmska
Wenströmska 3-1 Walthers
Final
Rudbeck 3-1 Wenströmska

Kom väl hem runt en halv5 och då var det direkt in i duschen för att sedan göra sig redo för hockey. Käkade snabbt lite sallad och avslutade med en våffla innan syster och jag körde ner mot ABB Arena. Tyvärr åkte VIK på stryk mot tabelljumbon Leksand. Inte allför bra av våra kära "iskrigare". Åkte hem lite tidigare då det inte kändes lönt att vara kvar och se eländet. Satte direkt igång Desperate Housewives som pausats och därefter hamnade jag här. Funderar på att sätta igång Bedtime Stories här på datan nu. Har äntligen fixat så jag kan se film direkt i datorn. Imorgon har vi studiedag och det blir verkligen en studiedag för mig. Ska plugga matte som satan för att det förhoppningsvis ska gå bra på provet på torsdag. Idag kom jag också på att jag har naturprov om exakt en vecka idag. Och jag har i princip inte ens börjat med instuderingsfrågorna. Får alltså ägna mig åt att plugga fredag och söndag i helgen. På lördag ska jag endast fokusera på kvalmatchen.
Men nej, nu ska jag lägga mig tillrätta i sängen och se på film. PUSSSSS

M

VARFÖR SNÖAR DET? Det ska ju vara varmt och vårigt, inte snö och slaskigt. Snön ligger ändå inte kvar, så varför komma överhuvudtaget? Blir ärligt knäpp på vädret nu. Ena dagen sol och värme, andra dagen snö och kyla. Burr

Vaknade imorse lite mer täppt i näsan och mer hostig. Ingen specialidrott för mig alltså. Åkte iallafall det för att få informationen om morgondagen, då vi ska till fagersta och spela skol-dm i innebandy. Ska väl bli rätt kul, dock missar jag den viktiga repetionen inför matteprovet på torsdag! :| Pluggar som satan nu. Eller okej, där ljög jag. Pluggar lite smått nu om jag ska vara ärlig. Men som alltid lockar datorn mer. Varför blir det alltid så? Pratar inte direkt med någon nu(lite med kajsa, men hon pluggar också) så egentligen är det rätt meninglöst att sitta här. Ont i huvudet har jag också, och datan är inte bästa botemedlet direkt! Nej, nu ska jag verkligen ta tag i pluggandet och ge allt för att förstå de linjära ekvationssystemen, distrubutiva lagen och kvadreringsreglerna!


S

Första kvalmatchen igår. 1-1 på bortaplan mot Solfjäderstaden i Motala. Fantastiskt skönt med oavgjort, fast det kändes som en vinst! Nästa lördag är det returmöte i borgen. Då är det bara vinst som gäller. Vi ska upp i ettan. Ett år till i tvåan känns inte alltför lockande.

Mina planer idag är plugga Matte och titta på OTH och Gossip Girl.
Sen vill jag inte skriva mer, puss

Div1 - Kval
Rönnby IBK U - Solfjäderstaden IBK
Lördag 28/3 15.30
Kristiansborgshallen
Ni kommer väl?


F

Vaknade 7 imorse av att klockan ringde. Missade att stänga av den igår kväll. Somnade iallafall om och vaknade runt 10. Skönt att sova ut lite. Märkte imorse att det låter askonstigt i luftvägarna när jag andas djupt och att jag är irriterad i halsen. Hostar därmed ganska mycket. Men imorgon ska jag spela, oavsett tillstånd. Idag har jag inte gjort någonting direkt. Pluggat lite matte och städat. Rätt mycket egentligen för att vara jag. Men eftersom jag inte lämnat lägenheten idag känns det inte som jag gjort någonting. Det ha rinte varit speciellt fint väder på hela dagen, men nu ser jag faktiskt blå himmel här utanför. Ska väl sminka mig snart och sen åka lite varstans med syster och mami. Ska bland annat hämta ut HMgrejerna jag beställde. Ikväll ska jag iallafall sova hemma hos pappsen. Alla är ju upptagna och borta ikväll så jag tar tillfället i akt och åker till Gryta. Jag gillar att vara där faktiskt, tråkigt att jag inte är det oftare. Imorgon har vi iallafall samling 12.50, så ska upp i hyfsad tid för att hinna käka frukost och lunch innan jag sticker dit. Aja, nu ska jag väl sminka moi. Skriver väl säkerligen ett inlägg till idag, eller imorgon innan jag sticker. Pusssssssssssss



And it breaks my heart
 .


T

Jag älskar vädret!

Idag är en bra dag. Hittils. Jag förstod det nya vi gjorde på matten(men har totalglömt allt annat vi gjort) och ja, det är det enda vettiga jag gjort idag. Började 9.45 och slutade 10.15. Tittade på wenströmska som spelade handbollsSM runt 1 i bellevuehallen. Och om de inte vann finalen som spelades 15.00 blir jag chockad. Åkte och tog spruta 15.15. Andra gardasilsprutan. Så nu behöver jag inte ta någon de närmaste 4 månaderna. Jag hatar verkligen sprutor. Dem är läskiga och det gör ont.
Nu ska jag typ plugga matte och senare ikväll ska jag titta på Rönnby - Sala. Själv kan man ju inte vara med eftersom man är på väg att bli sjuk. Vilar därför nu så jag är frisk på lördag.
Hejjjjjj

O

Vaknade utvilad och glad imorse. Solen sken och jag hade sovmorgon. Cyklade till skolan idag tillsammans med Alice. Och eftersom Alice inte får anstränga sig cyklade vi så sakt som vi bara kunde. Var ganska skönt att cykla så sakta eftersom det var så fint väder. I skolan kollade vi en film om doping på MIS-lektionen och på studiepasset satt jag och alice i bygg-sällskapsrummet. Vi har nämligen kommit på att det är nästan ända stället i skolan som solen lyser in i. Och så var det mycket fräschare och lugnare där än i Idrottsprogrammets sällskapsrum. Nu när jag kommit hem ha rjag inte gjort någonting direkt. Ska plocka lite här hemma, kanske dammsuga och sen klippa ut några miljöartiklar+leta efter dem jag redan skrivit. Jag känner mig lite halvkrasslig, har konstig känsla i halsen och är tung i huvudet, så jag står troligtvis över träningen ikväll. Därmed ska jag nog äta pannkakor idag! Men nu ska jag göra annat och inte sitta här. Vi hörs, pussss


t

För skönt att vi börjar 12 imorgon då! Inställd natur så har bara MIS och studiepass. Borde väl gå och lägga mig nu. Har varit för trött för mitt eget bästa idag.
Var förresten på bandy idag. Faktiskt en riktigt kul match att kolla på. Jag tror jag fastnat litegrann för bandy. Världens snabbaste lagsport(bollsport?), ja det är rätt kul faktiskt. Dock inte att spela själv såklart. Nej, då håller jag mig hellre på glidfri yta(förutom K-borgs golv då). Imorgon är det träning som vanligt. Skönt med endast 1 timme. Sen på torsdag är det sista träningsmatchen inför helgen då vi spelar Div1-kval!
Men nu ska jag sova, så vi hörs! Ciao


And I hope everything is gonna be alright.

tisdag

Imorse började vi klockan 8.15 med att titta på diabilder en hel timme på naturkunskapen. Jag som redan var trött blev ännu tröttare. Häftiga bilder var det iallafall, synd att jag var så trött så jag knappt orkade kolla. Efter naturen hade vi idrott - racketsport. Jag satt väl mest på sidan och kollade på, men spelade även en stund softtennis med Alice. Sen vare äcklig lunch och därefter matte i en timme. Börjar få smått panik för vi har prov nästa torsdag! Inte ett dugg i fas känne rjag. Borde egentligen tagit hem och pluggat idag, men jag satt faktiskt kvar ungefär en timme extra efter skolan och jobbade. Tyckte jag förtjänade en pluggfri eftermiddag då vi alltid har så himla mycket i skolan(ehm eller inte). Åkte buss  hem. Idag är det också helt fantastiskt väder ute, och det gjorde bara bussturen bättre.  Jag andades riktigt frisk luft  idag för första gången sen september typ. Nu sitter jag och bara stirrar ut eftersom allt känns otroligt glatt och bekymmerslöst.
Ikväll tror jag att jag ska gå på bandy. Hoppas på att Alice väljer bandyn istället för innebandyn som visas på TVn, annars måste jag ragga någon att gå med.

Jag älsar verkligen att åka buss. Det är bara så himla skönt att bara sitta där, tänka på sig själv samtidigt som man lyssnar på den musik man gillar allra bäst. Jag gjorde en lista på vad jag tyckte förstörde en busstur och vad som förgyllde en.

Saker som kan förstöra en busstur
 - Fullt med folk på bussen

 - Någon man inte vill ska vara på bussen, är på bussen

 - Den som sitter bredvid en luktar illa

 - Den som sitter bredvid en pratar högljutt i telefonen(eller lyssnar på musik så alla hör)

 - Ingen sittplats

 - Glömd Ipod (eller slut på batterier)

 - Tråkigt väder ute(mörkt, regnigt)

 - Hoppade på fel buss så man inte vet var man är påväg.

 - Bussen går sönder

 - Busschauffören är elak och kör dåligt

Saker som förgyller en busstur
 - Härligt väder(sol o blå himmel)
 - Bra musik i Ipoden
 - Eget säte
 - Trevlig busschaufför som kör som en gud
 - Tyst på bussen
 - Lite folk på bussen
 - Trevligt sällskap

Sådärja, nu vet ni vad jag tycker, bra va?

hörs kanske senare, annars ADIOS!


måndag

ge mig helg, lov, student. jag vill inte gå i skolan längre.
3 timmar engelska framför en dator dödar en.

Spelade småmålsturnering imorse på specialidrotten. Gick väl finfint för mitt lag. Vi var lugnt bäst! Åkte hem sedan och fixade inför skolan. Fick skjuts av alices mamma imorse så slapp cykla. Hade sedan engelska i 3 timmar. Från tolv till tre. satt i datasalen två och en halv timme. Sökte efter information om dagen vi föddes och skrev en uppsats om det. Hade ont i huvudet innan lektionen började för jag visste hur tråkigt det skulle bli. Och ja, det var hur tråkigt som helst. Enda positiva var att vi fick sluta en halvtimme tidigare. Skulle egentligen slutat halv4, så det var skönt. Fick åter igen skjuts av alice mamma hem. Sen satte jag mig här för att se på en dataskärm ytterligare ett par timmar när jag egentligen borde plugga matte. Men lat som man blivit av tråkiga wenströmska valde jag datorn och musik istället. Snart är det träning. Är inte ett dugg taggad inför att träna, men inte heller tycker jag det ska bli tråkigt. Känner direkt ingenting för någonting längre. Allt går bara rakt och monotont. Nu ska jag lägga mig i min säng en kort stund, innan jag beger mig neråt K-borg. hejjjjj


Baby, baby please don't go
Oh, baby, baby please don't go

.

söndag

Nu är jag trött på den här bloggen också. Funderar att byta tillbaka till blogspot igen. Vi får se hur jag gör.

Eftersom det var fest i lokalen under oss igår kväll/natt valde jag att sova hos Kajsa. Först kollade vi melodifestivalen med ett par flickor(charlotte, elin, maria, rebecka, alice och michaela) och sen film(skruva den som beckham). När alla sedan åkte hem(runt 1) satte sig jag och kajsa vid datorn till 3 kanske. Gick och la oss halv4 någongång. Vaknade imorse halv11 i ett stekhett rum. Så sjukt varmt verkligen. Jag som är van att vakna i kyla. Sov iallafall riktigt bra. Bättre än jag gjort på länge(fastän jag sov på en bäddsoffasäng). Jag blev liksom inte väckt av barnspring på övervåningen. Åkte hem från kajsa vid 12. Kom hem och lekte med Ramses ett tag och käkade gårdagens pizza. Sen satte jag mig ner och försökte jobba matte. Gjorde väl en två tal innan jag blev alldeles för uttråkad. Men ska nog börja snart igen, måste verkligen jobba då vi ska ha gjort ett antal tal tills på tisdag(om vi vill ligga bra till vill säga). Senare idag är det första kvartsfinalen för Rönnby. Tänkte gå och kika på den. Hade velat kolla på hockey nu klockan 2, men eftersom vi inte hade sittplats såååå tänkte jag kolla här hemma i soffan istället! Den sänds nämligen på tv4sport. Nu ska jag in i duschen, och sen börjar ju matchen! Vi ses, pussss

lördag!

Vi har en ursöt katt hemma hos oss hela veckan. Dess rätta ägare är och åker skidor, och katten Ramses fick inte följa med. Vi är därmed kattvakt. Om ni har tur kommer en bild senare i veckan på ursöta Ramses(det beror på om jag hittar min kamera eller inte).

Imorse var det match mot VIB. Vi var inte alls bra. Slutresultatet blev 5-5 när dem kvitterade med 1 sek kvar. Så kan det vara! Blev en 2minuters utvisning + 2 mål för mig. Dock inte nöjd med min spelarinsats, men skönt att göra mål iallafall.
Åkte hem och nästan direkt till hälla. Ifrån hälla åkte jag till systers pojkvän som fyller år idag(det gör även Madde)! Ikväll ska jag hem till kajsa med ett par tjejer för att se Melodifestivalen. Det är fest här under oss idag, så funderar på att inte sova här. Men då är frågan, vart ska jag sova då? Får klura på det medan jag äter. Blir hemmagjord pizza idag. Bacon salami, paprika och lök blire på min pizza. För gott.

Igår var jag på Varda för lite firande av Madde. Var väldigt trevligt och riktigt god mat bjöds det på! Tipsar alla om att välja efterätten "Snickers". Helt underbar.

men nu ska jag fixa pizza, så vi hörs. PUSSSSS

Vill även tillägga att världens bästa VIK vann igår! 3-4 efter Sudden mot AIK på hovet. BRA GRABBAR!
.

Fredag

Gick upp alldeles för tidigt imorse för att ha specialidrott. Dock körde jag ingen innebandy utan körde styrka istället. Åkte direkt hem till alice och därefter ner på stan. Köpte paket åt maddz.. Käkade(eller är det kjekade?) lunch hos Alice. Åkte hem och satt vid datan tills jag hoppade in i duschen och började fixa mig för kvällen. Tjejmiddag på Varda. Madde fyller ju år imorgon. Det var iaf riktigt god mat på Varda och väldigt trevligt sällskap! Kom hem och satte mig här. Ska sitta här tills jag går och lägger mig tror jag. Kul liv. aja, vi hörs pussss


Torsdag

Just nu kokar jag ris. Det går inte bra alls. Jag är sämst på att koka ris.

Frågan är huuuuuuuuuuuuuur vår engelskalärare kan kallas lärare. Vem som helst skulle kunna göra hennes jobb. Hon skriver ut allt vi ska göra från internet och skriver ut det. Sen säger åt oss att göra dem. Sen ger hon oss en bok att läsa och ett papper att fylla i. Där har vi våra lektioner. Så himla ovärt då man knappt hört henne prata på engelska, vilket är det viktigaste? Hon säger att vi bara ska prata engelska i klassrummet, men eftersom vi alltid sitter på olika ställen pratar vi bara svenska. Man blir ju så arg då det inte känns som man lär sig något.

Aja, nu ska jag kolla på inspelade Greys, så vi hörs! Pussss


All my friends say that of course its
Gonna get better, gonna get better
Better, better, better, better, better, better, better
.

Onsdag

Dagen har varit bra idag igen. Fick skjuts till skolan av sötaste syster. Startade med att kolla på hela klassens bilddspel jättefort. Fick asont i huvudet och har haft det sen dess. Därefter var det lunch. Åt i princip potatismos. Sen var det natur. Tråkigt. Studiepass sedan. Försökte jobba matte och det gick helt okej. Fick skjuts hem av syster och sen har jag i princip inte gjort någonting. Har spelat en massa tjejspel på spela.se. Det är i princip allt. Ska alldeles strax åka till samling. Vi ska spela match mot Köping. Dock bara träningsmatch. Nej, nu ser jag att jag har skrivit ett hemskt dåligt inlägg så jag slutar nu. Hejhopp pussss

Tisdag

Jag har letat och letat och letat. Nu har jag äntligen hittat favoritlåten den här våren. Regina Spektor - Fidelity. En helt underbar och fantastisk låt. Jag älskar verkligen hennes röst och texter. De träffar rakt i hjärtat liksom. Man känner igen sig så himla bra.

Dagen idag har i stort sett varit bra. Fast jag cyklade till skolan i snö och kyla så var mitt humör ändå hyfsat bra. Hade natur på morgonen och sen idrott där vi dansade Afrodans. Jag brukar vanligtvis inte gilla att dansa, men jag överraskade mig själv genom att tycka att det var roligt! Stora rörelser och samma saker flera gånger. Passade mig utmärkt då jag har väldigt svårt för koordinationer och hålla takt. Efter idrotten var det lunch och sen 1 timmes matte. Märkte till min förfäran att jag låg efter(precis som resten av gruppen) och måste jobba på som bara den om jag ska ha någon chans att få bra på första MatteB provet. Nästa vecka blir det lugnt "MatteAkuten" för min del. Tiggde skjuts av Alice mamma hem då det snöade. Kikade inspelade How I Met Your Mother avsnitt och bara tog det lugnt. Syster och jag åkte runt 5 till Hälla en snabbis för att kika in de nya vår/sommar-kläderna. Vi fick inte med oss speciellt mycket hem. Jag köpte ingenting medan syster köpte ett linne tror jag. Vi åkte sedan och handlade för att sedan göra pannkakor hemma hos Anders. Stannade väl där till 8 någongång då jag åkte och hämtade hem min cykel som jag lämnat på Wenströmska. Fick då höra att Alice var på bandyn med Carl och Fredrik så jag stack dit en snabbis. Åkte sedan hem med Lena, som jag inte träffat på typ 100 år känns det som. Desperate Housewives(som självklart hade pausats) sattes på direkt och efter det hamnade jag här. Beställde hem två bikiniöverdelar och en underdel från HM. Borde faktiskt sova nu. Ska upp kvart i 8 och det skulle vara oerhört skönt att vakna utvilad. Så, pussss
                                                                                  



Måste bara säga att jag nästintill hatar radiokanaler som MixMegapol och RixFm. Jag är otroligt trött på att de spelar sönder alla låtar. Det finns ju hur mycket låtar som helst, spela någon av dem istället för att spela Katy Perry och Nickelback 3 gånger i timmen. Skärpning tack

Måndag

Idag sov jag till klockan 9. Hoppade över specialidrotten. Busigt! Fick skjuts till skolan också. Väldigt skönt, då det är kallt och ruggigt ute. På engelskan skulle vi skriva bokrecension. Gick hyfsat bra för mig, blev rätt nöjd iallafall. Tog bussen hem, och vet ni vad som inträffade? Jo, jag hade hoppat av 12:an nere på stan och stod och väntade på 18. Lyssnade på musik och var helt uppe i mina egna tankar, så jag missade att bussen kom. Jag såg att bussen kom men jag hade inga planer på att kliva på. Folk klev på och av och sen åkte den. Efter någon minut kom jag på att det var min buss som hade åkt iväg, så jag fick vänta ytterligare 10 minuter. Så typiskt mig.
Nu har jag träning och ikväll ska jag nog äta resten av min BenNJerry glass. Pusssss

SM HELGEN

Tänkte berätta om helgen mer detaljerat för en nyfikna läsare.

Lördag: Samling K-borg 8.30 för minibussfärd upp till Glada Hudik. Efter massa prat, rock och illamående var vi äntligen uppe. Match 14.00 mot IKSU. Vi spelade i vitt. Vi spelade riktigt bra, så bra som vi kunde. Trodde vi. IKSU tog ledningen efter mja, 5 minuter in i första. Vi kvitterade och inför andra perioden stod det 1-1. I andra perioden var det IKSU som hade bollen mest och vi försvarade oss. Släppte inte in några mål och gjorde inte heller något. Fortfarande 1-1 in för tredje. Nu började nerverna komma igång och jag undrade om vi skulle lyckas. Det kändes så. Vi gick ut på planen med en utvisad inför tredje. IKSU tog vara på situationen och gjorde ett skitmål. 2-1. Jag kände fortfarand eatt vi kunde vinna, men när det var 1 minut kvar kändes det hopplöst. VI krigade på som bara den. Med 8 sekunder kvar fick vi världens frislagsläge. Dock var det en viss nummer 35 som klantade till det hela och IKSU fick göra 3-1 i öppen kasse. Nu var det kört. 3 sekunder kvar av matchen. En teckning och sen löd klockan. IKSU till final och RÖNNBY till bronsmatchen.
Nu kändes allt förjävligt och tårarna rann ner för kinderna på vissa av oss. Efter lite tröstning av föräldrar begav vi oss ner mot omklädningsrummet. Där bestämde vi oss för att lämna matchen kvar i omklädningsrummet och fokusera på bronsmatchen klockan 8 dagen efter.
Tillbaka till hotellet för uppfräschning och slappning. Runt 18 gick hela laget till Pizzeria Amanda och käkade. Underbart god pizza hade dem. Sen köpte vi godis och gick tillbaka till hotellet. Klockan 8 började ju melodifestivalen som jag och mina två roomies(kajsa och karin) var tvungna att kolla på. Scotts var ju trots allt med! Fick faktiskt en alldeles egen scottsaffisch av Charlotte. Var oerhört snällt tycker jag. Den ska upp på väggen alldeles strax! Gick iallafall och la oss hyfsat i tid.
Söndag: Klockan ringde klockan 6. Var nere i restirangen och käkade frukost halv7. Gick från hotellet klockan 7. Match klockan 8 mot Pixbo. De förlorade sin semi med 6-5 mot Täby. Vi, som trodde vi hade spelat som bäst på lördagen, spelade så sjukt bra. Och det var så kul att spela. 1-1 i paus, men det speglade inte matchen. Vi var bättre på alla sätt och vis. Gick in inför andra med samma inställning och gjorde två mål. Fortfarande detta underbara spel. Rättvis ledning med  3-1 i paus. I tredje perioden utökade vi ledningen till 4-1. Dem gjorde mål, 4-2. Dem gjorde mål igen. 4-3. Nu var vi tvungna att göra mål. 5-3. 6-3. 2 och en halv minut kvar av sista. De för 6-4. En och en halv minut kvar, 6-5. Men det var aldrig någon tvekan. När slutsignalen ljöd stod vi som rättvisa segrare med bronsmedaljerna runt halsen. Helt underbart. Och jag som trodde vi inte var ett morgonlag. Men det är vi visst.
Åkte tillbaka till hotellet, duschade och åkte sedan hem. Helt underbar helg, fastän jag hellre velat spela finalen. Men, vi är som alltid bäst iallafall. RÖNNBY IBK UNGDOM F92 <3
ps. och jag hade nummer 35 hela helgen. ds.


Hudiksvall

3-1. Till IKSU. Jag ville verkligen ta guld. Jag trodde verkligen vi kunde göra det. Skriver mer detaljerat på måndag. Jag orkar helt enkelt inte idag. Nu ska vi bryta ihop och komma igen, precis som Elofsson alltid säger. Nu går vi för brons.

Fredag

Kvällen spenderades hos Charlotte. Prat, mat och gott sällskap. Åkte hem tidigt för å fixa inför imorgon. Nya låtar till ipoden, packa det sista, ni vet. Alldeles strax ska jag sova, men ville skriva ett hejdå-jag-skriver-inte-på-två-dagar inlägg. Sover borta på hotell, delar rum med kajsa. Pool på hotellet, mitt i Hudik. Inte helt fel. Dock är det snö troligtvis. Och kallt. Men vi spelar trots allt inte "riktig" bandy utan svettbandy. Bekvämt beläget inomhus. Nej, nu är det sängen som gäller. Ska vara i toppform imorgon! Pussssss
och mobilen är självklart med! 

FREDAG

och endast en dag kvar till SM-semifinal i Hudiksvall!! börjar bli lite pirrig i magen nu.

I morse hade vi som vanligt specialidrott på Wenströmska. Var som alltid tråkigt. Cyklade väl hemåt och hoppade in i duschen. Och sen satte jag mig här. Börjar bli riktigt hungrig nu, så borde väl göra lite mat. Men jag orkar inte. Är lat javisst. Vill åka ner på stan och fika senare, men vi får se om någon vill göra mig sällskap. Ikväll ska några tjejer iaf hem till Charlotte för käk och Rockband. Hem tidigt för vi har samling tidigt imorgon bitti!
Igår på träningen spelade vi i SMfemmorna. Och, jag måste säga att det såg sjukt bra ut. Från båda femmorna. Visst kanske man har varit lite pessimistisk gällande om vi vinner semin eller inte, men nu tror jag verkligen att vi har en chans. Det känns riktigt bra. Men, vi får ju vänta och se till imorgon hur det går.
Aja, nu ska jag ta mig i kragen och fixa något att äta. Vi hörs, pusssss

Torsdag

Idag var jag ensam i skolan då Alice inte var där. Vi jobbade som sjutton på matten, som jag för övrigt inte förstår mycket av. Sen var det lunch och därefter MIS. Gick finfint på den. Blev klar med kostbildspelet och ganska nöjd också. På engelskan jobbade vi bara med Selengua, vilket var oerhört tråkigt. Tog bussen hem som jag inte gjort på jättelänge. Jag älskar verkligen att åka buss. Det är så härligt med allt folk som kliver på och av bussen, samt alla ställen man åker förbi. Vill nästan åka buss till skolan imorgon. Funderar på det faktiskt, men det är ju så satans dyrt och jag måste gå upp mycket tidigt isåfall. Vi får se hur jag gör. Nu ska jag väl käka se ska åka och jag handla godis och hårfärg. Jag behöver verkligen färga håret nu. Ser inte nå vidare fint ut med en väl synlig rand i decimeter från benan. Och godis behöver jag nu för jag ska nog inte äta så mycket i helgen! Plus att jag är oerhört sugen också.
Pussss

ännu en uppdatering onsdag

Tuna Park och Eskilstuna City idag med syster då. Kikade i affärer och åt mycket god pizza. Har bara bra matupplevelser från Eskilstuna faktiskt. Pizzerian inne i Tuna Park och PapasTapas i city kan jag rekommendera! Det blev endast en sak köpt, och det var en mörkblå vårjacka från Vila. Väldigt fin tycker jag, men ska ändå fundera på om jag vill ha den eller inte. Var iallafall väldigt kul att åka på en liten utflykt med syster, man behöver lite sån här egentid systrar emellan. Jag åkte direkt till träningen sen. Vi var väldigt några, 18 stycken. Inte så värst kul att köra då. Endast 6 stycken 92or var med. Bra inför SM. Men jag hörde att folk var sjuka och skadade, så det är bra att de vilar inför SM. Synd bara att de är skadade/sjuka just nu bara. Nej, nu ska jag kolla klart Greys(som förövrigt är sjukt bra idag) och sen blir det sängen. Visserligen börjar jag kvart i 10 imorgon, men eftersom jag aldrig får sova till senare än 7 på mornarna iaf(pga ungarna över) så är det bäst att lägga sig i tid. Hoppas jag får skjuts till skolan imorgon, jag orkar verkligen inte att cykla. Det är för långt till Wenströmska..
Aja, nu ska jag verkligen gå, vi hörs. PUSS

Just det! Jag vill efterlysa bra mysig musik man mår bra av, kommentera om ni vet någon!!


Come and conquer and drop your bombs
cross my borders and kill the calm
Bear your fangs and burn my wings
I hear bullets singing
and if you want me I'm your country
If you win me I'm forever


Onsdag, igen

Lite ändrade planer. Blir nog inget plugg idag, Eskilstuna och shoppa med syster istället! Nås på mobilen, pussss

Onsdag

Jag klickade mig nyss in på den här tuffa sidan där de säljer smarta prylar. Hittade då den här coola sovsäcken. Vill ha! =D Perfekt för vilken frusen person som helst!


Idag vaknade jag 10 i 9 för ungarna över valde att springa som mest just då. Nu är dem tysta som möss och jag är klarvaken. KUL javisst. Gick iaf upp när jag vaknade och käkade frukost samt läste tidningen. Väldigt skönt att vara ledig då jag kan sitta och äta frukost i ungefär en timme. Det har jag aldrig tid med annars. Sen har jag suttit här och klickat runt och skrattat åt alla ytterst klyftiga prylar på coolstuff.se Det finns alldeles för mycket saker jag vill ha därifrån, men mest av allt vill jag nog ha Selk'Bag eller upplevelsen Floating. Nu borde jag plugga lite, men jag har verkligen ingen lust alls. Jag är lite förslappad för tillfället. Funderar på att vöcka syster och höra om hon vill hitta på något. Ja, det ska jag nog göra. Skriver kanske senare igen, pussssss


uppdatering, tisdag

Lista på saker jag ska göra imorgon:
 - Raka benen
 - Göra 2 miljöartiklar
 - Fundera över mitt kostbildspel
Sen är jag i princip ledig. Så skönt. Hade velat åka pulka, men tyvärr går ju alla andra i skolan utom jag och alice. Och alice är upptagen med att plugga spanska. Såååå pulkaåkning får bli en annan dag. Kanske hittar jag på något med syster istället, men vi får se vart dagen för mig. Träning på kvällen iallafall. Har märkt en sak med min nya klubba. Jag känner inte vilket håll bladet är åt när jag spelar, alltså om det är typ "bakochfram" eller åt rätt håll. Så när jag skjuter får jag jätteofta felträff pga det. Nästan pinsamt ju, då jag alltid tappar klubban när det blir sån felträff. Får skärpa mig med det så det inte blir något missöde nu till helgen. Har tänkt på en sak. Man kanske borde ta med en stjärtlapp upp till Hudik? Jag menar, det kommer troligtvis vara metervis med snö däruppe, och vi har ju en ledig lördageftermiddag/kväll att hitta på något på? Skulle vara askul isåfall, barnslig som jag är! hehe
Känner verkligen för att skriva nu för tiden. Allt känns mycket lättare liksom. Lite som en nytändning med den här nya bloggen. Lägga allt det gamla bakom mig och börja om lite på nytt. Kändes som det var behövligt.
Kan inte våren bara komma snart. Jag längtar faktiskt efter att plocka fram mina chinos och vita tygskor och promenera ner till hamnen och käka glass. Det skulle vara underbart.
En annan sak som är underbar är att Ström ska spela kvalserien med VIK (och för er som undrar, JA han är råkar snygggg). Han är absolut den bästa back VIK har för tillfället nu iallafall. Han behövs verkligen. Vi får se hur det går för VIK i kvalserien nu, förhoppningsvis går dem inte upp detta år. eller, jo dem får gärna gå upp iår, för nästa säsong blir det väl jättedyrt för mig att gå på hockey, då jag är 17. Men förhoppningsvis har pappa sittplatsbiljetter. Har blivit alldeles för bortskämt med sittplats på matcherna nu, att jag inte vill gå om jag inte har det. hehe. Riktig VIK supporter, Javisst!

Nu ska jag nog sova, så vi hörs! Pussss


I will turn, I will turn your tide
Do all that I can to heal you inside
I will be the angel on your shoulder



 


Tisdag

Ett glädjebesked i skolan idag - Alla lektioner inställda imorgon!! Alltså ledig och fri att sova hela dagen. Mmmm

På idrotten idag prvade vi på Yoga. Det var faktiskt ganska kul och mycket avslappnande. Bäst av allt var avslappningen på slutet. Hade lugnt kunnat somna rakt där på mattan. Ganska lugn dag i skolan, men jag jobbade på som bara den. På naturen hade vi genomgång och sen jobba med studiefrågorna. Hann med hela 15 stycken faktiskt. Vi håller på med energi nu, och det är riktigt tråkigt. Mycket roligare med atomer och universum tycker jag. På matten hade vi genomgång och sedan bara jobb. Hade glömt boken hemma så satt och jobbade tillsammans med Alice. en sak jag sa var rätt kul faktiskt. Vi jobbade med olika funktioner och när vi förstod vad vi höll på med sa jag "Det här är egentligen inte så svårt. Man måste bara tänka rätt". Ni kanske inte riktigt förstår men det var kul då iallafall. Sen cyklade jag hem och det var ganska så skönt faktiskt, förutom sträckan över Vallbybron. Man blir så smutsig av alla bilar och vattnet som de kastar ifrån sig. När jag kom hem hjälpte jag syster att göra chokladbollar och åt sedan mellis. Nu sitter jag här och lyssnar på musik.

Fick precis ett mail där det stod såhär.

En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"
Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans.
En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?" och pappan svarar igen "ja, min son".
En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning) Och pappan svarar igen "Ja"...

Och här är videon till historian.



Jag fick nästan en tår i ögat. Det är så fint och kärleksfullt.

måndag, uppdatering

Jag hatar verkligen den här snön. Kan det inte bara bli vår så man får använda chinos och tygskor? Eller äta glass i hamnen och bara ha en tröja på sig ute. Jag är trött på min vinterjacka, mina vinterskor och tjocka huvtröjor. Jag vill kunna gå utan vantar och käka glass utan att frysa fingrarna av mig. Och jag vill spela fotboll! Saknar det litegrann nu faktiskt. Cykla ner till apalby när solen skiner och kicka boll. Måste börja träna nu också, om man ska ha någon chans att få stå i sommar..

Ska även inhandla en ny mobil imorgon. Har lite sparade pengar och jag börjar bli riktigt trött på min Sony nu. Det är en samsung U600 EVO grön och ser ut som på bilden nedan. Väldigt fin tycker jag, och till en riktigt bra pris också. 1590 kr tror jag. Väldigt mycket billigar eän vad jag tänkt lägga ut på ny mobil. Den ska inhandlas på Mediamarkt och när vi(systerochjag) var där idag hade nya precis kommit in. Så förhoppningsvis finns det iallafall en kvar till mig imorgon. Jag hoppas bara att bubblejump fungerar på den mobilen, annars är jag nog tvungen att använda två mobiler... jag vet, jag är en nörd. Aja, nu ska jag blåsa håret sen äre säsongstart av cityakuten! Pussssss

Måndag

Idag började skolan igen. Inte riktigt så hemskt som jag målade upp i huvudet under veckan som gått, men jag hade trots allt endast en lektion och pratade endast med 4 personer. Vi började klockan 12 och slutade egentligen runt halv2. Dock satt jag alice och jonis kvar till halv 4 sådär. Vi är därmed klara med The Book Cirkle papprerna. Skönt. Nu borde jag bara göra klart matten till imorgon, och göra sisådär 3-4 miljöartiklar.

ojrå, såg nyss att klockan var hela 17.12. Samling om en kvart. Måste alltså sticka, uppdaterar efter träningen. Ha det bra så länge, pussssss

Söndag

skolan börjar imorgon. jag vill inte vill inte vill inte!

Match idag mot Lockerud då. Blev som jag trodde, en förlust. Men inte så stor som jag trodde. Vi gjorde första målet och spelade riktigt bra. Chockade dem lite med tanke på hur vi spelade förra matchen mot dem. Dem kvitterade och sen tog dem ledningen och fortsatte göra mål. Vi skapade också chanser och vissa gånger spelade vi riktigt bra, dock var demtyngre, starkare och mer tekniska. VI kämpade iallafall på bra och slutresultatet blev 3-7 tror jag. Det var askul att spela och en riktigt bra match inför sm som är om en vecka.
Nu sitter jag och käkar upp mitt godis från igår. Inte så värst bra såhär efter matchen, men det är ju bara för gott. Snart ska jag väl in i duschen och bli ren. LIte senare ska jag väl gå på en promenad med kajsa, sen blir det käk, OTH och Gossip Girl. Sen kanske Beck också, men vi får se. Har inte sovit så bra senaste dagarna, och börjar tyvärr tidigt imorgon.. Funderar alltså på att lägga mig tidigt istället. Men det kommer ju aldrig gå, för söndagskvällarna är Beck-kvällar med popcorn och lättdryck. Inte lätt att sova när man vet att sådan står framme vid soffbordet!
Nu ska jag väl in i duschen, pusssssssss


du vet jag vill bli din
.

RSS 2.0