Aldrig svävat fritt i det blå

Har premiärspelat the Sims 3 nu. Det var askul men väldigt tidskrävande. Bra när man har lite tid att döda iallafall!

Packar lite smått nu. Bikini, handduk, massa mjukiskläder - Klar!

Nej, har inget att skriva. Om det inte händer något som jag absolut måste skriva om, är det här troligtvis mitt sista inlägg till på torsdag/fredag.

HEJ



         Tårtan jag gjorde till min födelsedag. Chokladpavlova med yoghurtgrädde och färska sommarbär!


Nu nalkas ljuva sommar

Det är nästan för varmt för att det ska vara skönt ute. Enda tiden det verkligen är skönt ute är tidiga mornar eller sena kvällar. 
Idag åt jag en jättestor glass med mamma nere på stan vid Svartån. Det var väldigt mys. Därefter gick jag en snabbis genom HMs avdelningar och kom ut med en svart kofta och en svart kjol! Sen blev det cykeln till Madde där det bjöds på mat, vattenvolleyboll och rabarberpaj.
Träning nu på kvällen. Det är så kvavt i luften så man kan knappt andas när man springer. Vi körd eiallafall intervaller och därefter match på stor plan. Hel död i benen efter löpningen så var inte mycket till spelalternativ på matchen sen..
Cyklade hem till Madde och tog återigen ett dopp i poolen innan det bar av till Kajsa för mat och fotboll.
Nu är jag hemma och ska snart lägga mig och läsa andra Stieg Larsson boken.

Imorgon åker jag madde och kajsa till kajsas mormor och morfars stuga utanför fagersta. Det blir sol, bad och äta för hela slanten. Finns självklart på mobilen, även om madde sagt "Vi ska ju ta det lugnt därborta, du kan inte sitta och smsa hela tiden då!". Men det tänker jag strunta blankt i om någon skriver, bus!

Och jag hoppas att du kan se mig nu

Idag blir det först stan en kortis och sedan hem till madde för lite bad i poolen!   


Snart är det dags, endast 6 dagar till vi sitter på flyget ner till barcelona!

I've got another confession to make


                                                                          


                                                                        Taget från Tjuvlyssnat.se


                                                                                     

Either you're wrong or you're right

Är så otroligt trött! Tur att jag inte har något inplanerat ikväll, känner för lite mys här hemma och sängen tidigt. Funderar på att promenera ner till IcaEttan för att hyra en film och köpa Ramlösa. Det blir nog så.

Har börjat läsa andra Stieg Larsson boken nu, men jag blir inte riktigt intresserad av den eftersom min hjärna är i Twilight-böckerna fortfarande. Ska inte fortsätta läsa dem böckerna förrän jag kommer hem från Spanien. Har "Twilight-abstinens".

Nu lyssnar jag på Michael Jackson. Det är helt sjukt att han är död. Han har ju funnits jämt liksom, varit känd ända sen jag var liten. Konstigt att han inte finns längre. Bra musik har han gjort iallafall, musik som man kan lyssna på jämt.

Äsch, idag var ingen skrivar dag. hejj


Vi är ängsliga höns inför sånt som är svårt

Huden på min rygg gör fasligt ont.

Igår kväll spelades det tennis med Alice och Calle. Det var kul och jag och Alice blir bara bättre och bättre! Senare kom även Johannes förbi en sväng, men vi skulle just skiljas åt när han kom typ. Väl hemma blev det internet och sedan soova.

Ska äta frukost nu och därefter bär det av mot Kajsa där det är solning av framsidan som gäller.

Äsch, skriver kanske något mer sen när jag har något att skriva om!

I close my eyes and dream away.

Solning på björnön blev mindre lyckat. Kom hem med en illröd rygg och illröda lår. Bränner som sjutton när jag duschar. Aldrig bränt mig på detta viset. Men lite kul är det när man tittar i spegeln iallafall, skrattar varje gång åt den oerhört fina brännan. 

Var hos pappa nån timme nu på eftermiddagen och kollade på när han grävde på vår baksida. Den sluttar nämligen och vi har köpt pool som behöver stå plant(som vilken annan pool som helst). Han har hyrt en sån där liten söt grävmaskin, liknar en sådan som finns i lekparker. Självklart var jag tvungen att prova en, och nu undrar jag om jag inte valt fel gymnasielinje. Det var ju hur kul som helst att köra grävmaskin!

Senare ikväll blir det tennis med Alice. Sen vet jag inte mer vad som händer, jag vet att jag vill vara ute iallafall eftersom det är så skönt att vara ute på kvällarna den här tiden på året. 

Nej, nu ska jag hjälpa till med maten så att jag får äta någon gång. 




At every occasion I'll be ready for the funeral

Igår var jag hundvakt hela dagen till hunden Tine, som är min mosters hund. Jag ville inte sitta i lägenheten så jag ringde pappa så fick han skjuts hem mig till Anders på gryta. Där solade jag och läste "När jag hör din röst", andra Twilight boken, som jag förresten läste ut i natt. Kajsa kom sedan och därefter Alice. Vi plockade med oss lite fika och gick till Önsta IP för att kika lite fotboll. Hem till Anders efter det och sedan splittrades vi. Jag köpte godis och mat med mamma och sedan cyklade jag med allt detta till Kajsa för att se på fotbollen. Vilken match säger jag bara! Efter TV-matchen gick Alice, Kajsa och jag ut för att träna våra egna färdigheter i fotboll. Åkte hem kanske halv 12. Då läste jag till boken tog slut sen blev det att sluta ögonen och sooova.
Väckt av mamma rätt tidigt imorse för att vi nu ska åka till Björnön. Hade tänkt springa meeeen som alltid med mig slutar det aldrig med att jag springer, nej det stannar endast som en tanke. Gillar verkligen inte att springa själv. Så idag får det bli sola sola sola med syster och mamma istället!
Senare idag ska jag spela lite tennis med Alice. Ikväll ska jag käka hos Anders och sen får vi se vad som händer.
Tjingeling!


Cause you only live once

Underbara lata dagar. Kom hem runt halv2 inatt efter massa mys med favoritflickorna.
Idag hade jag ställt klockan på kvart över 10. Frukost framför Tvn med syster, sen ner på stan med Kajsa. Mitt egentliga syfte med stan-trippen var att jag skulle byta ett kakafat, tyvärr glömde jag kakfatet. Köpte istället andra Twilight-boken och även en Sub. Jag och akjsa cyklade sedan vidare till Svartån och slog oss bekvämt ned under skuggan av ett träd. Där spenderade vi kanske 2 timmar med att göra ingenting. Eller, jag läste lite ut boken. Vi delade sedan på oss och cyklade hem. Hemma har jag bara läst, läst och läst. Har hunnit hela 130 sidor redan. Imorgon kommer boken garanterat vara utläst. Jag ska förvisa mig själv till Gryta och Anders eftersom jag ska vara hundvakt. Ingen är hemma i anders hus så jag ska befinna mig där eftersom jag inte kan ta mig någonstans med hunden och sola.
Nu ska jag väl börja fräscha upp mig lite, ska ner och kolla på The Baskets klockan 8 faktiskt!


People will be people always

Igår blev en mys dag nere vid lillåudden och öster mälarstrand. Lunch och glass i solen är verkligen underskattat, speciellt på lillåudden. Varför åka och trängas som packade sillar på löga när man både kan få plats och enskildhet på lillåudden? På kvällen var det sedan match mot Franke. Gick inte alls bra för oss, förlust med 0-1 tyvärr. Dock var det kul att spela, även om man fick springa mycket på topp utan resultat. Senare begav jag mig hem till kajsa för fotboll, film och godis. Väl hemma satt jag uppe till 3, läste och satt vid datorn. MYS DAG
Idag väckte syster mig alldeles för tidigt. Jag hade nämligen lovat att sola med henne på Surahammars camping och sen åka till mormor och morfar för lite jordgubbar med glass! Det var iallafall trevligt med sol och glass hos mormor och morfar, alldeles för sällan är jag där tycker jag.
Nu är jag hemma igen och ska väl byta om för att sedan bege mig ner till Rocklunda för ännu ett löp-pass och därefter fotboll. Känns inte ens jobbigt att sticka ut och springa nu, ska bli skönt efter en hel dags stillaliggande.

Har iallafall läst ut den fantastiska boken "Om jag kunde drömma". Dock är jag inte lika deprimerad över boken som jag var i början. Allt är ju så himla underbart, för underbart. Edward är för perfekt liksom, förutom att han råkar vara en vampyr såklart. Nä, jag gillar nog mer realistiska människor, sådana som har verkliga fel och brister.

Äsch, nu ska jag sluta svamla och byta om istället. Ikväll blire förresten grill och chill (härlig rimning) på djäkneberget med sötaste flickorna!
Hej

Pretty words won't even matter, oh no

Nyss hemkommen från Haverdal. Vi lämnade solen och värmen där nere på västkusten och kom hem till sol och värme här i Västerås. Haft en väldigt skön och avkopplande helg. Hela jag har bara stängt av nästan allting och gått runt lite halvt borta därnere. Allt var så lugnt och stilla. Förutom midsommar som vi firade med några av familjen Johansson-Tonnemans kompisar och deras släkt. Det blev dansande runt midsommarstången, tårtkalas på picknickfilt och grillning på kvällen. Resten av dagarna har vi promenerat, gosat med fåren, sprungit i mysiga haverdalsskogen och tränat tennis. Kan säga att jag och Alice är grymma på tennis nu faktiskt, stackars människor som får möta oss säger jag bara. Det var tråkigt när vi skulle åka hem, men nu när jag är hemma är det mestadels skönt. Jag skulle bli alldeles för avslappnad om jag hade stannat i haverdal ytterligare några dagar.

Snart är det först löpning sen fotbollsträning i kvällssolen. Känns faktiskt kul att gå ut och rör lite på sig efter ha suttit i en bil 6 timmar. Senare ikväll ska jag och mamma åka och köpa glass någonstans. Föööör mys.

----------

Skrev det här innan jag skulle till träningen, märkte nu att det inte publicerats, så publicerar det nu istället. Passar på att uppdatera också.
träningen gick finfint. efter träningen åkte mamma lina och jag till macdonalds. Där träffade jag Peter och patrik(mina innebandytränare) och de gav mig väldigt glada besked om vad som händer till nästa säsong. Nu ska jag läsa Om jag kunde drömma och sedan blire sängen! Imorgon blire typ cykling, glass, sol och bad med bästa tjejerna.
hoho

I am strong, when I am on your shoulders

Igår kväll blev det som sagt först fotboll. Köpte jordgubbar på stan som jag och alice skulle äta till fotbollen, dock var det ju inte alls min dag igår så jag glömde dem såklart. Vi åkte hem till mig efter matchen istället och åt dem. Efter blev det en tripp hem till Fredrik. Där var det lite dött så jag fredrik och alice tog cyklarna och mötte upp Dan. Vi cyklade till klockartorpet för att hämta singstar och ps3. Cyklade hem till Fredrik igen och då märkte vi att Fredrik saknade HDMI på sin TV. Därmed kunde vi inte spela TV spel. Vi gick istället ut och lekte med en boll. Sen kom resten av folket ut från Fredriks lägenhet och då spelade vi fotbollstennis vid en tennisbana i närheten. Rätt kul kväll ändå!
Idag ska jag packa och packa. Åker nämligen till Haverdal idag runt 4. Tråkigt nog ska det regna på midsommarafton därnere.. Aja, jag har i princip aldrig varit med om en solig och varm midsommardag här hemma i Sverige och varför bryta traditionen nu liksom.
Nej, nu ska jag ta tag i packandet och sen fixa music till ipoden. Vi ses och hörs hörrni!


Parapapapapapapapapa

Idag väckte alice mig 10.18. Jag hade försvovit mig och hon skulle komma till mig typ halv11. Gr8 emma. Inte försovit mig på säkert 6 månader, och så gör ajg det idag. Jag fick iallafall skynda mig in i duschen och sen tog alice och jag en kort promenad bort till en tannisbana här i närheten där ett par hockeygrabbar var. Vi spelade lite tennis med dem och jag och alice var självklart grymmast, host. Kajsa kom sen efter en stund och så åkte alice kajsa och jag hem till mig för lite ombyte sen ner på stan för sen lunch på bredbar. Därefter en kort tripp på stan. Jag köpte jordgubbar som jag och alice ska käka ikväll till VIK-BK30 som vi ska kika på. Efter den bär det av hem till Fredrik med ett par klassmates.
Imorgon åker jag till haverdal med Alice familj. Ska bli riktigt kul att fira midsommar därnere. En riktigt midsommar, ni vet plocka blommor, resa midsommarstången och så. Inte firat någon sådan på vääldigt länge, har varit utomlands på midsommar de senaste åren.
Snart ska jag väl hänga tvätten och sätta igång en ny så man har några kläder att ha på sig i helgen. Vi hörs hörrni!

Cause he's a scumbag, don't you know

Igår hade vi som sagt löpträning. Det gick väl sisådär. Sprang 5 kilometer sen körde vi lite styrka och streching. Efter tränignen åkte jag och kajsa med madde hem till henne för lite bubbel i bubbelpoolen. Det blev dock lite av en flopp eftersom den aldrig blev varm. Vi duschade och åkte och köpt godis istället. Därefter bänkade vi oss framför Grease och hade et allmänt mys med godis och bubbelvatten. Cyklade hem en 10 i 11 men kom inte hem förrän efter 12 eftersom jag och kajsa stod och pratade i över en timme innan vi skildes åt. Blev sängen nästan direkt när jag kom hem.
Idag vaknade man en kvart i 11. Gjorde scones som jag avnjöt framför TVn och det allra sista Cityakuten-avsnittet någonsin som mamma och syster hade spelat in åt mig. Snart ska jag baka muffins. Har säkert bakat 14 satser chokladmuffins de senaste 2 veckorna. Men det gör mig inte så mycket, jag gillar ju att baka.
Ikväll är det match mot Dingtuna. Ska bli jättekul att spela och jag hoppas det går bra för mig. Ska hinna med en promenad i det fina vädret innan matchen också har jag bestämt. För att vakna till ordentligt. Nä, nu blire muffinsbak!
PUSS
ARTIC MONKEYS - WHEN THE SUN GOES DOWN

Svennebanan, svennebanan, svennebanan

Nu blir det uppdataering av helgen, har tyvärr varit väldigt dålig på att sitta på datorn. Eller ska man verkligen säga dålig?
Lördagskvällen spenderades först hemma hos Anders där min syster Sandra hade kalas. Hon fyllde nämligen hela 25 år! Jag åkte till Irsta runt halv8 där jag skulle spendera resten av kvällen hemma hos Cissi(klasskamrat). Dit kom också lite andra i från klassen och sedan lite annat folk också. Vi sjöng singstar, bastade och kom på idéer till Dressed For Success. Kvällen var kul och man kom väl hem en halv2.
Söndagen var ägnad åt gamla 9a hemma hos Lars min förra klassföreståndare. Marga, vår andra klassföreståndare var också där, precis som nästan hela gamla 9a. Vi gav dem en present(en mugg med vårt sista klasskort på) och fikade och pratade. Väl hemma blev det lite mat sen blev det en tripp hem till Kajsa där vi kollade på Twilight och hade det allmänt mys. Allan var också där. Vi sov sedan där. På morgonen gjorde jag och Kajsa våfflor!
Nu är jag hemma igen. Lyssnar på lite music och ska snart kolla på Benjamin Buttons otroliga liv. Ikväll är det löpträning med fotbollen eftersom gräsplanerna är vattensjuka.
Hörs och ses


Allting som jag vill kan jag göra a, a, a, a, allt,

Igår kväll bled det partaj hemma hos Winge. Helt otroligt hur varmt det egentligen kan bli i typ en 30 kvadratmeter liten etta och helt otroligt hur mycket folk det kan rymmas därinne. Kul var det iallafall och ännu roligare var det att det var hyfsat med folk från idr08a där. För kul för att inte göras om igen!

Imorse vaknade man väl några minuter efter 9. Hopp in i duschen direkt och sedan fix för studenten. Förr har jag endast varit på Carlforskas "utspring" men nu var jag för första gången på rudbecks. Min kära plussyster Michaela tog nämligen studenten! Därefter kollad ejag väl på alla glada studenter och längtade väldigt mycket till jag står där på ett flak, tjoandes med mina klasskamrater. Sen blev det hem till Pappa och Lena för mat och fika.

Nu på kvällen har mamma och jag kört runt lite här i västerås. Köpte godis och hyrde film som vi har kollat på nu på kvällen. Har även köpt första twilight-boken som jag ska börja med när jag läst klart boken jag läser nu.

Första dagen på sommarlovet var ändå en väldigt bra dag, dock had eman önskat bättre väder. Men det kommer väl, inte nästa helg dock. Skulle ju bli värsta ovädrerna då. Hoppas bara att det är fint nere i Halmstad och Haverdal där jag ska spendera midsommar med Alice!

Nu väntar sängen, godnatt!

Summer sun, something's begun, but uh-oh those summer nights

För skönt med sommarlov nuråååååå

Var i skolan runt halv9 för lite tävlingar och mys med klassen. Sen blev det fika för hela idrottsprogrammet och därefter lite sång och väldigt dåligt tal av två rektorer. Slutade väl en halv1 ungefär. Blev lite smått glad då vi lyckades få större delen av klassen att vara med på ett kort tillsammans! Fantastiskt. Bilder kommer senare.

Väl hemma bakade jag ett antal muffins och kollade på film. Var och är fortfarande otroligt trött men vill inte sova för jag blir så konstig då. Ikväll blir det någonting iallafall, vet inte exakt vad men något kul händer iallafall!

Snart ska jag mamma och systrar åka och hämta mat sen käka här ute på balkongen  i den väldigt sällsynta solen. Ska väl bli myyyyys.

Without me you got it all

Kul dag i skolan idag! Var väldigt några ifrån de alla tre klasserna, kanske sammanlagt 40 stycken, av totalt 80 kanske? Vi skulle iallafall ha brännboll utomhus men vi fick ha inomhus istället. Vi körde mot de andra klasserna typ hinderbane-brännboll från början, sen körde vår klass volleyboll. Därefter var det lunch och efter lunch gick vår klass ner och körde lite mer brännboll, frivilligt. Eller, vår klass bestod av 10 pers ungefär. Vi körde iallafall brännboll tillsammans med Thomas och Thomas och det var riktigt kul och kanske väldigt bra för klassammanhållningen som jag och ett par till tjejer jobbar stenhårt med att göra bättre!

Mot kvällen åkte jag till ortopedgubben Johan och fick mina nya sulor. Promenerade med dem hem och aj vad det gjorde ont i fötterna. Inte ett dugg bättre, men som han sa så behöver man ett par gånger för att gå in dem. Jag får helt enkelt så ut.

Snart ska jag väl börja bege mig bortåt brandthovda för att se lite fotboll med alice. Några killar i klassen spelar nämligen korpen och jag och alice ska vara där och heja på och visa vårt stöd för grabbarna.

Nä, nu ska jag nog faktiskt slumra en stund, är så fasligt trött.


Då finns det ingen som tar en

tänkte lägga upp lite bilder om vad som hänt senast! titta och njut kära medmänniskor

                                         Volleyboll ute på Lövudden




                                                 Vinnarna från 08a!


                                                         SAMOS!









                                                         Skriet

                                  Har väl också bakat någongång






Äsch, det var allt för denna gång. Rätt många blev det, borde kanske lägga in lite oftare..

I wanna kiss you, but I want it too much

Jag längtar till sommaren nu som bara den! Vill ha sol, bad och värme. Jordgubbar, bruna ben och sovmornar. Ge mig ge mig ge mig

Trött på vädret nu alltså. Kul att det ska regna typ en hel vecka från och med imorgon. Stackars studenterna.

Nä nu ska jag nog tvinga mamma att åka ut och klöpa tapeter med mig. Har nyss bakat chokladbollar och vill ut till björnön på en fika. Hm, ska nog fråga syster och mami om de inte vill med. Skulle egentligen promenerat med kajsa men hon har halsont den stackarn.

Vi hörs hörrenini


At night I could hear the blood in my veins

Helgen har varit väldigt mys med mina tre favoritflickor! I söndags sov jag väldigt länge, sen rensade jag ogräs hos pappsen(pengar pengar), övningskörde med mamsen och kollade på Twilight för första gången. Jag är totalförsälskad i den. Och jag är totalförälskad i Robert Pattinson, eller egentligen i Edward Cullen. Jag satt och log hela filmen åt att den var så underbar. Efter filmen kunde jag inte sova för jag bara ville se den igen och igen och igen. Jag sa till min syster 10 minuter in i filmen "Åh, jag som inte ville bli en Twilight-nörd". Nej, jag har varit väldigt skeptisk till filmen och Robert Pattinsons utseende. Tänkte, inte kan man väl älska en film så mycket och så himla snygg är han då inte. Ha, det fick jag äta upp då filmen är den bästa jag sett och Robert Pattinson enkelt knuffade ner Jake från första platsen på min Snyggast I Världens Lista.

Idag hade vi iallafall lite av en cykel-tävling-beach Volleyboll-dag med idrottsprogrammet. Först delade vi in oss i grupper i klassen och sen skulle vi cykla och utföra uppdrag. Det gick finfint för min kära klass och självklart fick vi flest poäng så vi slutade som vinnare. På beachvolleyboll-turneringen gick det minst lika bra och det blev vinst även där. Det märks att det är i vår klass de största stjärnorna kommer komma ifrån!

Nu ska jag brainstorma fram lite Hajk-ideér och sätta ihop ett informationsblad om just Hajken jag ska brainstorma fram. Ikväll är det träning och jag ser fram emot den litegrann faktiskt. Hörs så länge!

Fever fever leave my heart alone

Gårdagen spenderades med Kajsi, Maddzi och Allan. Först vare stan och lite chill där. Allan och Maddzi åkte hem till sig medan jag och Kajsi tog hojarna hem till henne. Där kollade vi lite utklädnadsshow från Rudbeck. Fick skjuts hem till papi av papi där det bjöds på mat. Fick sedan skjuts av michaela hem till Kajsi igen. Blev en promenix till ica där det köptes lite smått och gott. Var hemma hos Kajsi ett slag innan vi promenixade till Maddzi där vi skulle spendera kvällen. Allan kom väl efter några minuter. Då blev det talang och sedan Singstar för hela slanten. Kvällen bestod av skratt, sång, dans och prat. Cyklade väl hemåt en kvart över 1. 

Idag på dagen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men ikväll kommer tjejerna hem till mig. VI ska väl käka och ha det allmänt mys. Det är ju fotboll på TV ikväll också, så det blir väl att kolla på den.

HÖÖÖRS

KINGS OF LEON - USE SOMEBODY


Like sunshine on a rainy day

Jag spelade match mot Sala idag. Och det var enormt roligt. Bästa jag gjort på väldigt lång tid. Vinst med 3-1, och det behövdes verkligen för att vi ska kunna få någon vidare placering i fyran. Vi var iallafall det bättre laget, bäst spel och mest bollinnehav. ÅÅÅÅÅÅÅÅ det var så kul att spela. Längtar redan till nästa match och de ni, det har jag inte gjort på ett antal år..

Vi var iallafall lediga idag från skolan. Jag utnyttjade tiden med syster först i eskilstuna sen en snabbis på stan här i Västerås. I Eskilstuna inhandlade jag först en tröja på Monki(en mörkblå jättebred tröja, oerhört fin), vita sandaler från vagabond(nedsatt pris, endast 299!) och bytte trosor jag fått i födelsedagspresent. Lyckad dag tycker jag allt att det var.
Hemma sov jag en stund innan matchen och det var kanske väldigt lyckat då jag faktiskt tyckte att jag spelade bra.

Efter matchen handlade mamma och jag lite rostbröd och godis som vi åt samtidigt som vi kollade criminal minds.

Imorgon ska jag sova ut, leka med alice, ta en sväng på stan med henne och kajsa och käka vaniljglass på kvällen. Sen även äta lite hemma hos pappsen också. Skön dag har jag framför mig. Hoppas det blir fint väder så jag kan ha mina nya sandaler..

Cause I don't care if I lose my mind, I'm already cursed

Bestämde mig för att baka en kladdkaka runt 2, såg att vi saknade ägg så gick till icaettan och köpte det. Väl hemma skulle jag börja baka, märkte då att det saknades kakao. Letade då fram lite mörk choklad och kokade kaffe och improviserade med att stoppa i det i smeten istället. Resultatet blev väl ingen succe, men det var defenitivt inget misslyckande. Kakan blev god men alldeles för kladdig. Ska iallafall avnjuta den här hemma ikväll tittandes på Greys Anatomy.

Skoldagen var alldeles för ovärd för att nämnas. Slutade runt 11 och började runt 10. Det märks verkligen att sommarlovet närmar sig. Vi gör inte något på våra lektioner längre och vi är lediga både torsdag och fredag. Imorgon funderar jag på att ta en dagstripp till Eskilstuna med syster. Vill verkligen köpa nya sommarkläder, dock vill jag inte slösa bort alla mina pengar nu. Men det är ju trevligt att spendera lite tid med syster också, så det blir nog en kort tripp dit. Imorgon kväll är det match i Div4. Jag ska spela ute och Madde ska göra sin premiär som målvakt i VIK-tröjan. Ska bli härligt!

Nej, nu ska jag hjälpa till med maten. Det blir nämligen tacos eftersom jag bestämde det. Blir som en liten mini-lördag här hemma med tacos, dricka och efterrätt.
Vi ses mina vänner!


Hire eight body guards that love to beat up assholes

Kort snabbt inlägg eftersom klockan är mycket. Skoldagen var rätt ovärd, förutom provet i naturkunskap som jag visst fick tillräckligt med poäng på för att få tre bokstäver i mitt slutbetyg i naturkunskap. Redigt glad över det. Hade sen tjejdag med de andra tjejettorna. Gjorde lite sammarbetsövningar och skulle göra någon uppgift också. Rätt tråkigt. Cyklade hem i regn och rusk och kollade på GossipGirl. Var allmänt seg hemma och åkte till mormor och morfar nu mot kvällen. Käkade glass och sockerkaka där. Väl hemma igen kollade jag på desperate housewives. Sen dess har jag suttir här framför datorn och jobbat lite för klassammanhållningen och lite andra roliga grejer. Men nu väntar sängen. Imorgon är det troligtvis ännu en seg dag i skolan, men på torsdag är jag hel-ledig sen är det bara innebandy på fredag.

Nu blev det ett jättelångt inlägg iallafall, men skrev det fort, på endast 3 minuter!

I wouldn't dream of dreaming that dream..

Igår hade jag kalas hemma för släkten. Hade stått i köket och bakat i en hel vecka för det här kalaset och det var det värt. Gud så gott allting var, dock hade jag visst bakat alldeles för mycket.. Men så är det väl om man råkar att älska kakor och annat gott? Det bjöds iallafall på två olika cupcakes(chokladmuffins med vitchokladtfrosting och hallonmuffins med hallonfrosting), blåbärsbullar, chokladkakor med vit choklad och körsbär, snuskakor, chokladbollar och sen chokladpavlova(marängbotten med grekiskyoghurt-grädde med sommarbär på toppen). Det var verkligen för gott och för onyttigt. Men vad fasiken, man måste ju få leva också. Fick massa bra presenter(en kakbok, martiniglas, hörlurar och HMpresentkort bland annat). Men igår var ju egentligen inte min födelsedag, nej den är idag!

Idag blev jag väckt av en fin liten kör bestående av mamma Anders och syster Lina. Fick lite mer paket(jacka, smyckeshängare, armband, söta prickiga skålar bland annat). Hade specialidrott i skolan och även denna gång spelade vi mot hockeyfolket. Gick väl finfint idag igen, det var kul men svettigt. HAde sen inställd engelska, IGEN, och slutade därmed efter det. Fick skjuts till skolan men had eingen skjuts hem, så jonis lånade ut sitt busskort åt mig(han skulle cykla) så jag kom ner till stan och sen lämnade jag kortet och gick och hämtade pengar hos mamma. Sen väntade jag på stan en stund och se åkte jag hem. Satte mig i solen på balkongen och åt lite fika och pluggade naturkunskap. Cyklade ner på stan och mötte Alice för en promenad i Vasaparken och längst Svartån med en glass i handen. Underbart i detta väder var det.

Nu sitter jag hemma och lyssnar på The Kooks i mina nya hörlurar och ska väl alldeles straz ut på balkongen och studera litegrann. Ikväll blir det födelsedagsmiddag hemma hos Anders. Har beställt grillspett med kött paprika och lök, till det klyftpotatis och tzatziki. Mm livet är allt bra underbart ibland, ja.


RSS 2.0