I wanna lock you up in my closet, when no one's around

mm, mm, mmmmm är allt jag kan säga idag.

da da da da da

Det blev ändring av färg på dem allihopa så nu heter den som är mest gul Kiwi. Dock vet jag inte vilken namn jag ska ge de andra två.. Någon som har tips till vad mina söta bloggsköldpaddor ska heta?
Vilken nörd jag är. Döper sköldpaddorna på min blogg. jaja, det är bara att erkänna. Jag är en nörd.


I'm sick and tired of always being sick and tired

Vinst mot Falun idag med 10-9, härligt härligt. Vi var rätt få så det blev mycket spela, spelade varannat byte hela matchen och orkade. Kändes fint. Blev en tunnbrödrulle på Lappens i Hedemora efter, det satt väldigt fint. Sov hela vägen hem sen i bilen, mys.
Nu är jag sjukt trött och jag hoppas kunna sova gott ikväll. Men först Wallander med mamma och syster. Ska dricka litervis med vatten och äta kiwi. Kiwi, det är ett rätt fint namn. Skulle passa på en sköldpadda. Ja, nu heter en av sköldpaddorna här till höger Kiwi. Ska ändra någons huvudfärg, så den med annan färg på huvudet(typ ljusgrönt tror jag att jag väljer) heter numera Kiwi!

Imorgon är det skola igen och det känns inte alltför fint. Men det verkar som om jag har en kul helg framför mig iallafall, med shopping och lagfest!!


I just want to see you when you're all alone



Jag längtar sjukt mycket till vintern! Tänk vad härligt och dra på sig ett par sockor över de vanliga strumporna, ha på sig sina tjockaste stövlar och gömma sig i en stor mysig kofta. Jag längtar sjukt mycket. Hoppas verkligen det här blir en riktig riktig vinter. Ni vet en sån där med 1 meter snö på julafton och 20 minusgrader. Hur härligt som helst. Vill skriva en lista på allt jag vill göra i vinter, så här kommer den!
- Ha snöbollskrig
- Åka skridskor och spela bandy
- Göra en snöängel
- Åka pulka
- Åka skidor
- Dricka varm choklad utomhus
- Använda termobyxor

Sen finns det säkert miljoner fler grejer att göra, men det är allt jag kommer på att jag är sugen på nu!

Ikväll har jag förresten kikat på "I taket lyser stjärnorna" hemma hos kajsa och ätit godis. Det var najjjs.
Imorgon är det match i Falun. Vi ska äta på Lappens i Hedemora efter matchen. Blir lungt en tunnbrödrulle!
PUSS


He'd give his turtle to be six feet tall

Som ni kanske märkt har jag lagt in en Sköldpadde-gadget. Ni kanske inte tycker den är särskilt speciell. Det tyckte jag inte heller i början, men när jag märkte att man kunde ta tag i en sköldpadda och snurra den blev den genast mycket mer rolig. Pröva själva!

Your faith walks on broken glass

Vinst igår kväll med 6-2 mot Kumla. Kändes helt underbart! En utvisning blev mitt resultat för matchen. Maha

Idag har vi bara haft intro med specialidrotten och ett friskis&svettis pass med hela idrottsprogrammet. Dock satt jag på sidan pga mina benhinnor. Kul var det att kolla på iallafall, och det var ett ypperligt tillfälle att kiak lite extra på nya ettorna!

Jag har typ inte fattat att jag går i tvåan nu. Det är ju helt otroligt att jag nu endast har två år kvar i skolan. Två korta år liksom. Börjar bli lite nervös för vad jag ska hitta på sedan. Visst har jag en plan i huvudet om allt jag ska göra, men om jag verkligen gör det för vi ju se.

Nu ska jag till hälla med mamma och syster. Dock kan jag nog inte handla någonting. Kanske blir ett par tygskor, men vi får se. Funderar på att åka ner på stan med kajsa och madde lite senare också. Ikväll vet jag inte riktigt avd som händer. Kanske blir det film och mys, hoppas på det!

ciao

I'll be here when it all gets weird

Älskar verkligen musiken i Ps. I Love You. Lyssnar därför nu på Flogging Molly - If I Ever Leave This World Alive. Väldigt mysig låt. Jag gillar den skarpt.

Idag började vi med lektionerna i skolan. 8.00 hade vi spanska med Zoraida. Väldigt söt och energisk tant! Hon verkade ändå rätt bra och när hon pratade kände jag att jag ville lyssna så jag kanske till och med kan tycka spanska är kul iår. Jag hoppas på det iallafall. Vi har även haft Psykologi för första gången. Jag har velat läsa psykologi sen flera år tillbaka och vad jag upplevde idag verkar det vara ett rätt intressant ämne. Det kan alltså bli kul. Vi hade också första samhällslektionen idag, och jag har nog aldrig skrattat så mycket på en lektion på Wenströmska pga lärarens förtjänst. Nej, Fredrik var riktigt skön och det kan nog bli ett riktigt roligt halvår! Därefter var det naturB och det känns också som om det kan bli kul och intressant.

Ikväll är det match mot Kumla i K-Borg. Sist blev det förlust med 9-2(!) och nu ska vi väl försöka jämna ut. Ja, dem får iallafall inte vinna med 7 mål. Vet inte hur mycket jag kan spela eftersom mina benhinnor för mer ont än någonsin. Borde verkligen vila med Peter sa att jag skulle tacka honom om två veckor om jag bet ihop nu och spelade. Vet inte ens vad som händer om två veckor, men vi får väl se om jag tackar honom då!

Nu blir det lite käk, lite sova och sedan cykeln mot K-Borg.

Förresten kommer min mamma äntligen hem idag! Är lite trött på att sköta mig helt själv nu..

They’re just living in my head.

Bilderna från Coldplay!!










                                     Jodå, visst såg man mycket.


             Tyvärr var det här den bästa bilden på Coldplay jag fick




Nu hade jag inte fler som var värda att lägga upp, men tror Kajsa fick lite fler och lite bättre bilder. Kika därför på hennes Facebook!!

Without you I’m just miles away

Då var skolan igång igen då. Hade upprop och fick information. Slutade efter ca 1 timme. Känns både jobbigt och roligt att skolan börjat igen. Skönt att ha rutiner igen, men jobbigt med alla läxor, prov och måsten. Den här veckan går vi inte efter schemat, vi ska ha olika aktiviteter. Imorgon ska vi till hemlig ort och vi har ingen aning om vi ska göra. Vi ska iallafall åka buss dit.

Sitter och lyssnar på Coldplay nu och ler för mig själv. Bara jag tänker på lördagen blir jag glad.

Igår spelade vi som sagt match mot Rytterne. Blev förlust med 1-2 men jag är nöjd iallafall. Vi var endast 12 utespelare så det blev mycket speltid. Tråkigt nog orkar jag ingenting eftersom min kondition har gått käpprakt nedåt, så det var väldigt jobbigt för mig att spela igår.
Ikväll är det träning. Vet inte om jag ska träna dubbelt eller inte, har ju så satans ont i kroppen nu hela tiden.

Nu ska jag lägga mig i soffan och blunda och lyssna ännu mer på Coldplay!

Look how they shine for you

Var på en riktigt grym Coldplay-konsert igår. Sjukt bra och sjukt roligt var det. Jag och kajsa tog bussen till Stockholm rätt tidigt för vi tänkte köa en stund innan. Dock kände vi inte för det så det blev att göra stan istället. Tyvärr hade jag packat väskan efter att sitta still och inte ha den på mig. Min nacke och rygg var inte alltför glada på mig igår kväll runt 11. Vi kom iallafall till Stadion ca 40 min innan insläpp och efter lite "smita-förbi-en-del-av-kön" kom vi rätt långt fram. Väl inne i Stadion satte vi oss nästan mitt framför scen, ca 20 meter från den. Då ringde Fredrik och vi gick och mötte upp honom och folket han var med. Fick då platser 10 meter ifrån där scenen gick ut. Men det hjälpte ju inte så mycket när 5 stycken 2-meterskillar ställde sig rakt framför en. Ibland fick jag ändå se en glimt av Chris och bandet. Äsch, det är svårt att förklara hur det var men stämningen var på topp och ibland bara skrattade jag åt ingenting eftersom det var så himla härligt!

Idag är det match klockan 16 på apalby mot Rytterne. Självklart är jag inställd på total kross men vi får se hur det går. Senast blev det ju förlust med 5-1....

PUSSSS

Det är sjukt svårt att välja en Coldplay-text till rubriken eftersom alla är så himla bra och jag vill ha någon riktigt passande! Men eftersom Yellow nog är min favorit-låt blev det en därifrån.

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

Vet ni att Coldplay spelar imorgon på Stockholms stadion och jag ska vara där och kolla på dem? Överlycklig javisst

Lyssnar på Winnerbäck nu och jag absolut älskar Som jag hade dig förut med Melissa Horn. Jag bara myser till den låten.
Idag har jag för övrigt inte gjort någonting. Eller har cyklat till gryta och vattnat Anders blommor, men annars har jag inte gjort någonting speciellt. Ätit chokladbollar och kikat på massor av dagsprogram som bara går på sommaren har jag också gjort. Kände att jag behövde en sån här dag. Har varit alldeles för trött och vresig på senare tid och jag vill vara min bästa sida imorgon då jag ska sitta i kö hela dagen!

Ikväll ska jag och mina systrar käka här hemma ensamma eftersom mamma och Anders befinner sig ca 6 timmars flygresa härifrån. Japp, de är i Azorerna och jag är inte ett dugg avundsjuk, nejnej.

Vi hörs hörni!

Som ännu ett hinder på vägen mot den råa romantiken

Jag är sämst på att blogga för tillfället. Det händer ändå ingenting speciellt så ni missar ingenting!

Imorse promenerade jag och mamma nere vid Lögarängen i 45 minuter. Det var rätt skönt förutom att mina fötter värkte som bara den. Resten av dagen har jag inte gjort någonting. Läst lite och slappat mest. Nu har jag kört in en kladdkaka i ugnen och väntar på att den ska bli klar. Ska väl fixa mig och sedan bege mig mot Apalby och kika på tjejerna som spelar match mot Västanfors klockan 3. Ikväll blir det att fara till Rebeckas stuga och grilla med ett par tjejer. Ska bli mycket trevligt!

Nu ska jag äta lite Mariekex med smör och läsa lite till!

Who needs a heart when a heart can be broken

Idag har jag varit och fikat med Mamma, Anders, Moster och Kusin i Borgåsund. Borgåsund ligger bredvid Strömsholm och det är faktiskt en riktigt mysig liten "by". Typ ett ställe där man skulle kunna bo om man ville ha lugn och ro när man blivit pensionär.

Jag och mamma har även städat idag. Nu är det skinande rent hemma, inte så ofta det är det när tre tjejer bor här, men nu är det fint! Ikväll ska Kajsa äta här och vi ska även se Kenny Starfighter! Madde kanske tittar förbi hon med.

Igår spelade jag som sagt match, och jag fick inte sitta mycket på bänken. Blev rätt mycket speltid och det gick finfint att spela. Fast på uppvärmningen gick det trögt. Musklerna ville liksom inte komma igång. Kan säga att jag såg rätt kul ut tror jag.. Matchen förlorade vi iallafall med 2-3 efter ha hämtat upp ett 0-2 underläge. Dem fick in en riktig fullträff från halva-halva och så var matchen förlorad. Matchen spelades under konstant regn.

PUSSSS

'Cause inside I realize that I'm the one confused

JAG OCH KAJSA HAR FÅTT TAG PÅ BILJETTER TILL COLDPLAY. OCH INTE VILKA BILJETTER SOM HELST, UTAN STÅPLATSER PÅ INNERPLAN! GRYMT LYCKLIG OCH GLAD!

Har fortfarande sjukt med träningsvärk. Förstår verkligen inte hur jag ska kunna spela match idag. Musklerna skriker när försöker gå fort och i trappor måste jag gå som en gammal tant! Jaja, en lång uppvärmning kanske gör susen, vad vet jag. Vet inte om jag får speltid ikväll heller, troligtvis inte. Men, det är väl vara bra.

Idag har jag lekt med kajsa. Vi bakade blåbärsmuffins och kikade lite på Guldkompassen. Nu ska jag fixa mat och sedan är det gametime!

Svar till Alice - haha, okej då. Tre av tre, men det var ändå du som förlorade flest!

Oh and I, I wish that I could work it out

I måndags körde jag mitt hårdaste styrkepass för benen någonsin. Och nu får jag betala. Det är helt sjukt hur lite jag kan rör dem egentligen. Går som en gammal gumma. Kan knappt gå i trappor och så tappar jag balansen mest hela tiden eftersom jag inte kan spänna musklerna. Ne, såhär mycket träningsvärk är inte hälsosamt. Musklerna är ju trasiga känns det som. Får se hur det går att spela match imorgon då benen viker sig när jag försöker gå i vanlig takt..

Idag har mamma, Sandra och jag åkt runt lite. Först åkte vi till Strömsholm och käkade glass samt vandrade runt vid slotten. Sen åkte mamma och jag till Nykvarn och fikade med hallonpaj och wienerbröd! Nu ikväll har jag haft grillkväll med släkten hemma hos morbror i Brunna. Där mös jag med fåren.

Nu ska mamma och jag titta på någon Irene Huss film, vi ses hörni!

Svar till Alice - Ja, och jag skrev ju bara vad som hände? Eller förlorade du inte två matcher av två? ;)


Så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv, älskade älskade du

Idag har jag ätit lunch ute vid Tidö slott med mamma, Anders och syster. Det var riktigt gott. Jag åt kantarellgratinerad vildsvinsfilé med kokta grönsaker och potatis. Underbart gott var det allt. Mysigt att käka där ute på Tidö också. Vi åkte sedan till Lillåudden för att äta glass till efterrätt. Dock valde jag fel när jag valde kulglass. Köpte självklart blåbär och den var såklart hur god som helst, men jag valde också Körsbär och den var inte alls god. Mamma tyckte den smakade gammal sprit!
När jag kommit hem mötte jag nästan genast upp Kajsa och Madde som var ute på en promenad med Kajsas kusin Ella. Traskade runt en stund med dem. Sen gick Madde hem till sig och jag följde med Kajsa och Ella hem till Kajsa. Där hade vi lite vattenkrig och så. Därefter gick vi till Madde för att spela Pool Volley-boll. Alice var redan där och vi gick sedan och mötte upp Winge som också ville vara med! Därefter var det match. Första omgången spelade Kajsa, Alice och jag i samma lag. Winge och Madde i ett. Pinsamt nog förlorade vi. Omgång två bytte vi lag och jag hamnade med Winge och Kajsa. Självklart blev det vinst då. Alltså var det Alice som förde otur och dåligt spel med sig eftersom hon bara var i förlorande lag!

Nu på kvällen har jag tittat på film och nu sitter jag vid datorn. Ska alldeles strax börja bege mig mot tandborsten och sedan sängen!
Imorgon ryktas det om fint väder = bada och sola. På kvällen börjar innebandyn också. Ska bli riktigt roligt! Väldigt nervös är jag iallafall.. Tänk om man tappat allt liksom. Äsch, det ska nog gå bra.

Hej hopp!

I don't know which way I'm going. I don't know which way I've come

Idag har jag varit ute med mosters båt hela dagen. Kom hem med en väldigt röd näsa efter ha haft den vänd mot solen heeeela dagen. Glömde att smörja in den med solkräm också. Gr8 Emma! Mälaren var iallafall väldigt skön att bada i. Hela 24 grader varmt var det. Hoppas vädret håller i sig nu så man kan fortsätta ha lata dagar på stranden eller i båten.
Igår var jag med mamma på Johannesberg. Det var också mysigt. Glömde att skriva det igår pga den misslyckade kakan. Gjorde iallafall en ny kaka hos syster Sandra och den blev verkligen riktigt god. Troligtvis är det en av mina favoritkakor! Ikväll har jag ätit grillat hemma hos Anders med familjen och sedan tittat på Boy A med Sandra. Den var riktigt bra, men ganska ledsam ändå.

Här kommer en uppdatering i bildform av vad jag sysslat med de senaste veckorna!


                                                Tjockis-Theo


              Så här kan det se ut om man tappat mobilen under sätet


                                   Det regnade i Tylösand kl 14.55


                        Kl 15.00 samma dag kunde det se ut så här


                 En söt tant shakade loss till Haaks på After Beach


                 På samma After Beach kom Gunde och Svan förbi


                                   Anders och jag lekte hantverkare..


                                   ... Tredje gången gillt är vår filosofi.


           Men det blev ändå rätt bra till slut. I spegeln kan ni även se 
                                    min nya fondvägg. Sjukt nöjd!

Allt för den här gången, ha det fint!

Fuck you very very much

Bakar just nu en vit kladdkaka med creme fraiche-kräm med granatäpple. -->  
Det går käpprakt åt helvete om man får säga det. Först läckte formen och sen började kakan bli bränd men den var rinnig(har tillochmed lägre gradantal än rekommenderat). Skyller den misslyckade kakan på ugnen. Nu lyssnar jag på Fuck You med Lily Allen och hatar allt. På toppen av allt är jag sjukt klibbig pga vädret och nu kommer jag bli tvungen att åka förbi IcaSteens för att köpa lite mer vit choklad för att sedan göra en ny hemma hos syster.
Ska äta hemma hos syster Sandra idag med mamma, syster Lina och moster. Blir någon tacogratäng som jag absolut älskar. Sedan bär det av till Madde för lite efterrätt(misslyckade kakan) och sedan förhoppningsvis pool-volleyboll!
Nej, nu ska jag försöka göra något magiskt så kakan blir god och sen ska jag fixa mig. PUSS

Kan också säga att jag har fått redigerat den här texten säkert tre gånger eftersom jag har skrivit och stavat fel var och varannat ord. Så är det när jag pratar också. Säger bara halva ord och helt fel ord ibland. Något är allvarligt fel i huvudet på mig.

Oh, kiss me beneath the milky twilight

Två härliga dagar i solen. Igår besöktes Kolmården tillsammans med la familia. Det var varmt, trevligt och rätt kul faktiskt. Delfinerna var absolut roligast att se på då de fått tillökning. Två stycken delfinkalvar(!) hade nämligen fötts förra året och nu fick de vara med i showen. Dock gjorde dem lite som dem ville. Ibland var de ivägen och ibland hoppade dem när de inte skulle hoppa. Men det gjorde ingenting eftersom de var så söta!
Idag har jag badat och solat vid Framnäs med Alice, Maria, Elin och elins bror och pojkvän. Det var väldigt skönt att bada fastän vattnet var så grumligt och fullt av alger tror jag. Var inte där en så lång stund, men det var alldeles lagom känner jag nu. Är trött i huvudet och om jag hade varit ute längre vet jag inte om jag hade orkat träna.
När jag kom hem från Framnäs satte jag mig ned för att läsa de sista 56 sidorna i sista Twilight-boken. Och gud så bra den var. Helt sjukt. Läste ut den på 5 dagar så är väldigt nöjd med mig själv, hade säkert kunnat läsa ut den på kanske 2-3 dagar, men då får man ju inte njuta av den.

Snart ska jag börja bege mig nedåt Apalby för fotbollsträning. Kommer bli varmt och roligt i värmen och jag ser verkligen fram emot att träna.

Äsch nu svamlar jag, pussssss


Take it slow but don't warn me

Jag älskar verkligen att vara ledig och gå upp tidigt. För att sitta och äta frukost i lugnt och ro tillsammans med mamma är ibland det bästa som finns.

De senaste dagarna har jag antingen varit för upptagen för att skriva eller för trött. Har agerat flyttgubbe och hantverkare. Men mitt rum börjar äntligen ta form och nu är "basmöblerna" på plats. Garderob, säng och sminkbord. Fint har det blivit. Nu saknas bara lite lampor, textil och hyllor, sen är rummet redo för inflyttningsfest!

Har börjat läsa fjärde Twilightboken nu, och den är helt underbar. Har endast läst 7 kapitel på två dagar, och så här sakta har jag aldrig läst en bok förut. Applåder till Emma för att hon inte läser ut boken på 24 timmar och inte kan suga i sig känslan boken ger en längre tid. Trodde först inte på Alice att boken blir bättre om man får vänta lite på den, men hon har så rätt. Borde göra såhär med allt jag gör. Har börjat lite smått med böcker och godis(köper mindre och äter sakta sakta, de senaste gångerna har jag tillochmed haft kvar godis efter filmen är slut!) och det har fungerat bättre än bra. 

Imorgon ska jag till IKEA igen för att köpa ytterligare en trådback till garderoben(har sorgligt nog kvar en till säck med kläder som ska in..) och lite klädhängare.

PUSS

allting börjar om om om igen

Ajdå. Måste bryta mitt löfte om att visa bild på mitt rum idag. Har visst glömt kameran hos papi.

Idag har jag iallafall storhandlat på IKEA. Blev ett sminkbord, pall, spegel, nattduksbord och garderober till nya rummet! Har fixat upp garderoben hittills och imorgon blir det resten! Snart ska jag möta kajsa för en glass nere på Lillåudden. För mysigt!

Inget mer att säga nu, så vi hörs!

RSS 2.0