Consumed with what's to transpire

Igår var inte alls en bra dag, därför skriver jag ingenting om den.

Hade match idag mot Wefors i Fagersta. Vi hade samling 10 nere vid apalby. När man väl var där och de flesta kommit och det egentligen var dags att packa in sig i bilarna var vi endast 11 stycken och hade två bilar. Vi var därmed tvungna att vänta till 95orna spelat klart sin match, sen att en annan av våra tränare kunde komma och skjutsa dit oss. Vi var framme i fagersta runt 5 i 12, alltså 5 min innan matchen skulle börja. Som tur var kunde vi skjuta upp matchen till halv1 istället, annars hade det nog inte gått så bra som det gjorde. Vi vann nämligen matchen med 3-1. Underbart säger jag bara. Tyvärr var jag tvungad att stå imål och jag vet inte ens om jag tyckte det var kul. Kände inte direkt något alls.

Väl hemma igen käkade jag lite baguette och rostbiff på balkongen i värmen och solen. Alldeles för mysigt. Nu ska jag fixa lite musik till Ipoden, sen blir det duschen och därefter kanske kanske lite naturplugg. Ikväll blir det mys nere på lillåudden tillsammans med mina girlfriendz. Imorgon ska jag baka en massa och på eftermiddagen är det födelsedagsfika hemma hos Anders. PAKET PAKET PAKET. Fast jag fyller ju egentligen år på måndag, så jag får paket två dagar! mmmm älskar min födelsedag.

Om du var ett regn hade jag vart hav och land

Kan lugnt säga att dagen var ovärd. Kom till skolan halv10 och fick reda på att föreläsningen vi skulle gå på var inställd. Hade alltså håltimme fram till 12. Men vi fixade och trixade lite och fick ha lektion halv11 istället. Vi hade MIS och repeterade endast muskler och ben som vi hade prov på i början av höstterminen. Kom ihåg sisådär mycket, men det är ändå helt sjukt att jag glömt bort så mycket som jag gjort. Jag kunde allt jättebra då och nu är säkert 2/3 borta. Deprimerande. Vi hade iallafall lunch och sedan engelska i typ 10 minuter. Eller iallafall vi som var klara med alla uppgifter i engelskan. Vi hade flyttat fram alla lektioner så vi började engelskan klockan 12 och slutade därmed 12.10. Kul dag verkligen.

Cyklade hem och kollade på älskade Grey's Anatomy. Bestämde mig sedan för att baka cupcakes till i helgen. Dock hade vi inte alla ingredienser hemma så jag trampade iväg till ica och köpte det vi saknade. Väl hemma skulle jag börja baka men då kom jag på att mamma har ugns-muffinsformarna som hon har köpt till mig som en för tidig födelsedagspresent. Så nu är jag tvungen att vänta till hon kommer hem. Men jag behöver inte vänta länge, hon skulle vara hemma halv4 sa hon. Ska istället plugga lite natur och sedan baka. Ikväll är det träning. Hoppas verkligen att det nuvarande vädret(sol) håller i sig. Är inte alltför taggad på en träning i regn.

Igår kväll kollade jag Champions Leuge hemma hos Kajsa med Alice. Det var trevligt. Vi drack sockerdricka, åt popcorn och godis och hade det allmänt mys till vad som skulle varit årets match. Dock var matchen lite av en besvikelse, även om den bjöd på vissa höjdpunkter.

Nej, nu ska jag verkligen dyka ner i naturboken!


Boy I hear you in my dreams

Jag tror inte jag varit med om att det blåst såhär mycket på evigheter. Det var så sjukt jobbigt att cykla till skolan imorse och nu hör man hur träden blåser och markiserna svajar här utanför. Jag skulle vilja veta hur vind uppstår. Har svagt minne av att jag lärt mig det förut, men de kunskaperna är som borta med vinden för att uttrycka mig passande. Det ska jag minsann ta reda på.

Från Wikipedia:

Vind är flödet av luft i atmosfären. Vindar kan röra sig i alla riktningar - horisontellt, vertikalt och i virvlar. För trakten typiska och årligen återkommande vindar av speciell typ har ofta givits speciella namn.

Vind uppstår av tryckskillnader i atmosfären. Luften rör sig från ställen med högt tryck mot ställen med lågt tryck. Och ju större skillnad det är i lufttrycket, desto kraftigare blir vinden.

Med vindriktning menas den riktning varifrån det blåser. Vindriktning mäts med en vindflöjel, eller av en vimpel (bilden) som lyfter sig och "pekar" när det blåser. Den rapporterade vindriktningen skall vara en medelvindriktning - medelvärdet, som observerats under en viss tidsperiod, normalt under perioden 10 minuter. Vindriktningen mäts i och benämns av de vanliga väderstrecken och kan också mätas i form av grader, i intervallet 0-360 grader.

Där ser man. Inte för att jag förstod så mycket, men en mer smart person än mig kanske gör't.

I skolan hade vi MIS och natur. Vi hade även studiepass som jag och alice utnyttjade till fullo. Vi satt nämligen kvar ända till halv4 och jobbade med slutuppgiften i MIS. Nästintill hela klassen var redan klar med den och hade gjort klart allt i naturkunskapen. De flesta slutade därmed någon gång innan 1.

Nu är jag hemma och ska egentligen plugga naturkunskap. Jag har tyvärr två prov kvar att göra och de ska jag göra nästa tisdag. Men vill plugga så lite som möjligt i helgen, så därför har jag planerat att plugga nu. Men icke. Jag orkar inte och har ont i huvudet. Kanske plockar upp boken lite senare.

Ikväll är det Champions Leuge finalen. Den ska väl tittas på, vart är dock inte bestämt än.

Nej, nu får jag ta tag och göra någonting mer värt än att sitta här. Tjoflöjt


begging you please, don't go

Matchen förlorade vi med 0-1. Lite smått orättvist eftersom vi kämpade tappert tycker jag.
Bullarna blev goda, fast de smakade lite för lite. Nästa gång ska jag nog dubbla blåbären och sockret för att se om de smakar bättre då.
Tittade på desperate housewives med mamma nu på kvällen. Ganska bra program idag faktiskt, dock var det inte ett riktigt skrattprogram och det var just ett sånt jag hade behövt idag. Åt hårt bröd med leverpastej och gurka, samt en fruktsallad gjord på endast banan och äpple. Alldeles för gott är det!
Imorgon är det Champions Leuge-finalen. Den ska tittas på hemma hos Kajsa. Funderar på att föreslå en fruktsallad som vi kan avnjuta samtidigt som matchen. På dagen imorgon är det först skola, sen ska jag nog plugga lite naturkunskap, så jag slipper göra det till helgen.

Nej, nu är det sängen som gäller. Börjar kvart i 10 imorgon. SKönt med sovmorgon, även om det bara är en liten sådan. Hejjjj

Make it mine

Jag skulle vilja vara en person som vet vad hon vill ha och gör allt för att få det, vilka uppoffringar som än krävs. Tyvärr är jag inte en sådan person. Nej, jag gillar mer att ta det som det kommer. Låta någon annan ta första steget, visa vägen, ja ni vet.  Händer det så händer det är typ min filosofi.

Mattenationella varade i fyra timmar. Jag satt kvar tre. Sen blev jag alldeles för kissnödig så jag var tvungen att skynda ut därifrån för att det inte skulle hända en olycka. Visserligen hade jag kunnat gå på toa i aulan, men jag tyckte det inte var värt det. Jag hade redan gett upp att klara alla svåra uppgifter och huvudet dunkade.
Cyklade hem i solskenet och valde att inte plugga något på eftermiddagen.

Har bakat blåbärsbullar hela eftermiddagen och jag tror de blev goda. Hoppas på det iallafall.

Fick också reda på att det är klassåterträff hemma hos Lars den 14:e juni i hans söta röda hus med vita knutar. Så jag hoppas verkligen att så många som möjligt från gamla 9a kommer dit. Blir kul att se hur alla ser ut nu 1 år sedan vi slutade gå i samma klass.

Nej, nu ska jag byta om. Ska nämligen spela match. Inte ett dugg taggad för att stå i ett mål och inte rör på sig på 2 timmar. Fyyyyyyyyyyyy

Vill bara tillägga en sak till.
DET ÄR ALICE's FÖDELSEDAG IDAG!!


Just to break my own fall

Nu har jag gett upp. Jag kommer inte lära mig någon mer matte. Nu ska jag planera allt jag ska baka till min födelsedag istället. Så mycket roligare!

Var nyss hos han ortopedgubben och gjorde en avgjutning av mina fossingar. Så när jag får dem kanske jag inte behöver få ont mera, jag hoppas på det.

Nej, nu ska jag dyka ner bland alla kakböcker och leta efter de bästa recepten, ciao


paniken sprider sig

nu är jag inte alls säker på att jag klarar G på nationella. var har allt jag lärt mig tagit vägen? å varför kunde jag inte varit ett mattegeni

And you're not the one that I think of

Har sån faslig huvudvärk nu och jag hittar inga värktabletter. Måste plugga matematik inför nationella imorgon. Det kommer inte gå alltför bra kan jag ju säga. 4 timmars prov, utan rast och det är endast 17 frågor. Men, om det är som på de gamla nationella, där man maxpoängen var typ 45p så är godkänd 12 poäng, och 12 poäng borde man ju kunna skrapa ihop? Ja, jag hoppas det iallafall.
Imorse spelade vi fotboll mot lite hockeykillar på specialidrotten. Det var faktiskt rätt roligt, det är kul att spela när det inte är så värst seriöst. Gick på extramatten och därefter var det lunch. 5 minuter innan engelskan skulle börja kom vår lärare och sa att vi fick sluta för hon skulle rätta några uppsatser. Kändes rätt jobbigt då vi hade kunnat gå hem om vi hade fått reda på det tidigare.
Äsch, nu klarar jag inte av att skriva något mer. Huvudvärken gör satans ont och jag måste plugga matte...
hörs hörrni


Oh brother I can't believe it's true

det är väl bara å börja då


sweet home alabama

Hemma igen från Samos.
Det var helt underbart därnere. Vattnet var klart, solen sken och växterna blommade. Maten smakade fantastiskt och jag åt varje måltid som det vore den sista. Kan ju säga att tzatziki+vitlöksbröd = farligt. Kläderna sitter tajtare nu än innan jag åkte. Men det är väl så det ska vara. Dagarna fylldes med att sola, läsa och äta. Från dagen vi kom till vi steg av planet hemma i Sverige igen har jag skjutit undan alla måsten, behov och problem. Hela veckan har varit bekymmerslös(förutom då jag fick panik inför matteprovet på tisdag!)  och det kan inte varit bättre. Nu är jag hemma igen och tillbaka till vardagen, men det är inte fel det heller. Jag har saknat att kunna dricka vatten direkt från kranen, slänga pappret i toaletten och min egna mjuka säng med fluffigt duntäcke.

Nu ska jag sätta mig ned med matteboken och försöka lära mig allt vi gjort i MatteB. Nationella på tisdag nämligen och jag känner mig inte direkt redo. Senare ska jag spela match mot Bk30 på ringvallen och jag ska spela som utespelare! Ska bli himla roligt, dock är jag lite orolig för orken, men det ska nog gå bra.

Vi ses och hörs, bilder kommer senare under veckan när jag samlat ihop alla som blivit tagna från de olika kamerorna vi hade med oss!

Förresten står mamma och gör köttbullar nu. De ska vi äta tillsammans med stuvade makaroner och ketchup. Mm, svensk mat.

HEJ!

När mörkret sakta flyr, och att se hur dagen åter gryr

Dagen har bestått av packa plugg stan gym. Första gymmade jag och alice i skolan. Rätt kul faktiskt. Sen åkte jag hem, packade duschade och begav mig ner på stan med syster., Lite sista inköp för morgondagen köptes. Ansiktskräm, sminkborttagning, böcker, skor och smycken. Packade och pluggade hemma efter det. Runt halv8 begav jag mig till gryta och pappa för käk där. Sen körde jag till Kajsa, där alice också var, för en promenad. Ett par gangstah-bilder togs och jordgubbar med mjölk åts. Fick skjuts hem runt 20 över 10 av papi. Nu sitter jag här, klurar på framsidan till miljödagboken och lägger in music på el ipod. Har massa panik för att jag aldrig kommer hinna bli klar. Men, jag har ju fram till 10 på mig imorgon innan vi ska lämna Västerås. Runt 7 imorgon kväll har jag landat på Samos för en veckas avkoppling, solning och gå-upp-väldigt-mycket-i-vikt. Hemma igen lördag natten mot söndagen.
Nu ska jag panika lite mer här hemma och sedan blir det Män som hatar kvinnor och sängen.
Ha det bra här hemma nu, ska faktiskt bli runt 20-25 grader här hemma tors-söndag, så ni kommer inte ha det alltför hemskt här i Sverige. Pusssss


there's nothing I fear

Träningen idag var oerhört rolig. Precis som kajsa skrev i sin blogg, är det såhär fotbollen ska vara. Jag hoppas också att det här håller i sig. Jag älskar verkligen att springa, köra hårt och verkligen kämpa för att bli riktigt trött. Att spela smål-mål i två minuter sen sätta sig och vila 1 minut med ett hjärta som dunkar så hårt i bröstet att det gör ont, är faktiskt ganska underbart. Mm, jag vill verkligen att det här håller i sig.

Dagen har varit jobbig. Sen till att möta alice imorse, hade enorm huvudvärk när vi hade matteprov. Provet gick iallafall bättre än väntat. Hade engelska sen där jag höll min redovisning om Olivier Cromwell ensam för min lärare. Alla andra ska ju ha i grupp framför klassen på måndag, men eftersom jag förhoppningsvis ligger i solen med en glass i handen och solbrillorna på näsan på Samos då fick jag göra den idag. Och det gick enoooormt bra faktiskt. Mihi

Åkte hem och slöade framför tvn och datorn. Fick återigen huvudvärk. Skrev iallafall en engelsk miljöartikel. Har endast en kvar nu och den fixar jag lätt imorgon. Imorgon ska jag förresten packa som en tok och åka ner på stan och leta svarta ballerinaskor. Men på morgonen ska jag gymma med alice i skolan.

Vi ses och hörs!


          Nu är det nära!




Every thought in my head says no

Är som sagt ledig idag. Var uppe sent igår. Läste män som hatar kvinnor till 01 ungefär. Gissa när jag vaknade imorse? Jo, klockan 8. Var såhär trött men kunde inte somna om. Ungarna på övervåningen skrek och sprang runt som tokar samt att solen lyste rakt på min fönster så det var jätteljust i rummet. Jag orkar inte att jag aldrig kan sova när jag väl får sova, på skoldagarna somnar jag mer än gärna om men när jag är ledig ska jag helst vara uppe så tidigt som möjligt.

Har pluggat en massa idag redan. Skrivit klart engelskaredovisningen som jag förhoppningsvis ska ha imorgon. Tittat på ett gossipgirl avsnitt har jag också hunit med. Ska alldeles strax börja med matten. Jag förstår inte mycket, men förhoppningsvis går provet bra imorgon.
Ikväll planerar jag att se iallafall en halvlek på vår match i Div3, men vi får se hur det har gått med studerandet till då.

Nu ska jag väl äta lite och därefter är det matte matte matte.

hejjjjjjjjjjjj

So shine the light on all of your friends

Vill bara uppdatera snabbt och säga
- Jag ska inte gå till skolan imorgon.
Ni undrar säkert varför?
 - Jo, det beror på att vi har inställda lektioner.
Ibland kan man inte säga annat än
- Jag älskar Wenströmska

Nu blir det män som hatar kvinnor(läskig bok) och sedan sängen. Imorgon väntar, trots ledig från skola, en massa plugg, samt ett besök hos FruDoktor.

Hej så länge!

och btw är livet sådär skönt som det bara är ibland, I love it

Ja ä inte bitter

jag har klibbig kåda på mina fingrar.
jag råkade kliva på kåda som droppat från träbalkarna på anders nya altan. började då pilla bort det och då fastnade det på mina fingrar istället. tvättade såklart fingrarna, men det vägrade försvinna. så nu sitter det där det sitter. klev förresten senast i söndag på kåda, som låg på exakt samma ställe. emma din nöt


And it’s a beautiful mess, yes it is

igår kändes det som hela världen var upp och ner vänd. Jag verkar ha vaknat på fel sida och jag var irriterad på nästan allting. Nej, igår var verkligen inte en bra dag. Så nu skriver vi ingenting mer om den.

Idag är det iallafall en bättre dock, fastän vädret/solen verkar strejka. Eller, ibland strejkar den och ibland(när man klätt på sig massa kläder för att cykla hem i duggregnet) skiner den som om det var sista gången. Ja, man ska väl inte klaga. Vi ska vara nöjda med att vi faktiskt har en sol som gör att vi kan leva!

Borde plugga som en tok egentligen, men jag är så lat. Men ska börja nu. Skriva engelskaartiklar och plugga matematik. KUL

Ikväll ska vi grilla hemma hos Anders. Alldeles för gott ska det bli. Kanske kan övningsköra en liten sväng också, men vi får se hur det går med studerande först.

Vi ses och hörs gott folk. VIll bara tillägga att det är ca 3 dagar och ett par timmar till lördag och SAMOS!!


falling in and out of love

Idag spelade jag första fotbollsamatchen för den här säsongen och det här året. Det gick väl finfint med tanke på att jag endast tränat 1 träning som målvakt. Ingenting har ändrats och det är minst lika tråkigt nu som det var förra året. Sen har jag pluggat både här hemma och hos Anders. Jag och mamma hann även med lite bilkörning nu på kvällen. Efter det blev det SIA glass Knäck och inspelade OTH. Börjar bli trött på det programmet nu. Men jag har börjat tröttna på nästan alla program. Måste hitta nya tror jag. Men ändå vill jag inte eftersom jag är så nyfiken på hur allt slutar?
Jaja, nu har jag svamlat tillräckligt. hörs!

you can never say never

LA LA LA LA LA

Jag älskar Spotify. Synd bara att vi endast har det på systers dator. Tur då att hon är inloggad och inte hemma så  lillasyster Emma kan använda spotify!

Just nu spelas b.la

Franz Ferdinand - Ulysses
Tomas Ledin - Helt Galen I Dig
Elvis Presley - In The Ghetto
Iggy Pop - The Passenger
Kings Of Leon - Sex On Fire
Oasis - Little By Little
Goo Goo Dolls - Slide

Spelade golf imorse igen. Gick 9-hålsbanan ute på Skerike. Gick väl helt okej med tanke på att det var första gången jag spelade på bana. Alice och jag tog oss runt på 50 slag tillsammans. Vet inte ens om det är bra, men jag tror inte det va? Alldeles strax ska jag in i duschen, sen blir det stan med kajsis. Vi hörs väl!

Kan inte tänka på annat, än bara dej, Tjollahoptjollahej

Följ min blogg med bloglovin

Idag var det engelska nationella i mälardalens högskolas lokaler nere vid kulturen. Gick väl sisådär bra. Varken bra eller dåligt tycker jag. Vi fick sluta efter det, alltså kvart 20 över 11. Åkte till Icaettan och köpte lite ingredienser till min soppa som jag sedan gjorde. Den innehöll grönsaks och kalvfond, vatten, lök, 1 potatis, morötter och palsternacka. Sen lite kryddor såklart. Det var faktiskt riktigt gott. Stekta champinjoner till också, mmmmumma. Syster bakar bullar så nu sitter jag här och käkar en ogräddad bulle(dock inte en hel), älskar verkligen ogräddade bullar. Synd bara att man blir så himla full och uppblåst i magen av dem! 
Alldeles strax kommer mamma hem och sen ska vi åka på utvecklingssamtal. Nu ska jag prata igenom alla mina tankar om idrottsprogrammet. Efter det ska mamma och jag titta på skor åt henne och därefter blir det plugg plugg plugg. Har massvis att göra eftersom jag åker om 8 dagar och alla arbeten ska vara klara då. Ja, nu måste jag verkligen sätta fart.
Vi ses och hörs 

Ps. Har märkt att jag inte lägger in bilder på min blogg iallafall. Vi skippar alltså idén om att jag ska bli en bild-bloggerska! ds.

varje dag i alla väder ryckte tuppen ut en fjäder

http://www.accuweather.com/world-forecast3.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|GR|GR045|SAMOS&metric=1
Är det inte underbart så säg?

dagen har flytit på bra. Fick tillbaka naturprovet, det gick ju riktigt bra så det bådar gott inför slutbetyget. Skrev klart kanske 2 artiklar i skolan, så nu har jag gjort 12 stycken. Började också med slutuppgiften i MIS. Kom på god väg där också. Är lite stressad över allt jag ska göra innan jag åker, men det får väl gå. Jobbade klart lite studiefrågor till nästa naturprov på studiepasset också. Idag har jag faktiskt jobbat bra i skolan, rätt skönt faktiskt. 

Ikväll ska jag se på korpen ute på brandthovda. Just nu är jag lite fundersam på vad jag ska ha på mig. Det är ju så kyligt ute!
Nej, vi hörs hörrenini. Pusssss


"Du, jag älskar dig passionerat,
allt du ber om det ska du få
- Men jag vill ha dig naken då"

Hönan Agda - Cornelis Vreeswijk

Men jag gillar den med Brolle bättre, här är den.

Would you save my soul tonight?

Idag är en sådan dag, när ingenting känns bra. Man går med böjd rygg, halvslutna ögon och säger inte mycket. Känner sig nära till gråten hela tiden och ser bara de negativa i allting. Jag gillar inte alls såna här dagar.

I skolan var det först prov, sen golf på skerike igen och därefter lunch och matte. Hela dagen har flytit på bra. Rätt trevlig dag faktiskt. Sne åkte jag ner på stan med syster, och det var väl då allt blev mörkare liksom. Vet inte riktigt varför. Köpte en sån där mjuk bh-topp från lindex. Överlycklig över den, har nämligen velat haft en sådan länge nu. Syster och jag klippte oss också. Ingen blev nöjd. Mitt blev sjukt kort(iaf med tanke på hur långt det var innan), men det växer väl ut. Kan även säga att jag har fått tre myggbett. Ett lite mindre på foten och två stycken stora precis bredvid varandra på ryggen. USCH OCH FY för myggor. De ska alltid äta upp mig också.

Nu blir det typ soffan och sex and the city. Egentligen är det träning, men jag är verkligen inte på humör för att spela idag. Sen är jag som sagt inte direkt på topp heller. Vill även säga att jag har varit lite duktig iallafall. Var ute och sprang igår kanske 5 kilometer. Sen styrka efter det. Idag hade jag svårt att böja mig för att ta ut böcker ur skåpet i skolan!

Enrique Iglesias - Hero


pusssss


I never really cared until I met you

mm, jag gillar verkligen Celine Dion - Alone



dagen har varit väldigt bra. Fick skjuts fram och tillbaka från skerike. Vi spelade nämligen golf där imorse. Ska påbörja vår väg mot grönt kort. Schysst av skolan att ge oss det tycker jag. Jag är inte så värst bra, men i slutet när jag fick lite åskådare skärpte jag till mig och slog iallafall 90 meter. Stolt över mig själv 1
I skolan hade vi engelska. Vi hade nya grupper och skulle göra ett grupparbete om en händelse eller person som Helena valt ut. Min grupp(bestående av Alex, Sarah, Kevin och Sebastian) fick om Oliver C....någonting. Ingen visste ens vem snubben var, men det lärde vi oss idag. Lycklig över att jag missar redovisningen inför hela klassen(ska ha den för Helena ensam sen).Slutade prick halv4.
Kom hem och studerade Naturkunskap. Känner nu att jag kan sakerna lite bättre än innan. Stolt över mig själv 2
Stack ut och sprang runt 5 kilometer. Körde styrka efteråt. Asont i benen och i fötterna. Stolt över mig själv 3
Fick reda på att Lena bokat tid till mig hos ortopeden. Ska göra avgjutningar av mian fossingar, så nu kanske, kanske kan de bli bra! Nu ska jag käka, sen är det lite plugg och cityakuten som gäller. Ska lägga mig tidigt, prov och en till golflektion imorgon!!
Pusssssss

There's some things we don't talk about

Inte någon vidare uppdatering de senaste dagarna. Sorry about that.
 Igår solade och pluggade jag hemma hos kajsa i typ 3 timmar. Blev faktiskt brun och grejer! På kvällen käkade jag med syster hemma hos mormor och morfar i surahammar. Vi delade på en kebabrulle, och det var alldeles för gott för mitt eget bästa. Sen köpte jag godis och åkte hem till kajsa och kollade sex and the city hela kvällen. Fick skjuts hem till pappa av syster.
Vaknade imorse runt 9 och stack ut och sprang i kanske 25 minuter. Körde styrka ute i solen efter det. Underbar start på dagen. Övningskörde med pappa en stund och åkte sedan hem till mormor och morfar igen för lite fika. Kom hem för ett tag sen och har sen dess slappat i soffan framför OTH och gossip girl. Snart kommer pappa och hämtar mig.
Imorgon ska jag lära mig spela golf på Skerike. KUL när man verkligen inte kan skjuta mer än 20 meter kanske. Aja, det blir en kul förmiddag iallafall.
Vi ses och hörs, pusss

One night of magic rush

Dagen har varit finfin med promenad och solning på björnön, fotbollskoll på apalby, grillning med pappa och andra och sen trevlig chillkväll med ett par tjejor. Känner inte direkt för att skriva idag. Vi hörs imorgon istället
Men ni kan ju vara schyssta och bli medlemmar på den här sidan för min skull!

 

RSS 2.0