Jag har gjort en karusell av mina känslor, där de snurrar hit och dit varenda kväll.

Sitter hemma på Gideonsberg och beundrar världens snyggaste vägg. Jag talar självklart om väggen i mitt sovrum som blivit tapetserad nu när jag varit nere i Tylösand. Är så sjukt nöjd och jag bara längtar till jag får åka runt alla möbelaffärer och hitta nya möbler! Bild åker upp imorgon, det lovar jag.

Dagen har alltså spenderats i en bil. Tylösand var både roligt och tråkigt. After Beach var kul och att träffa alice var kul medan vädret var mindre kul. En fin dag fick vi iallafall, annars var det blå på hilmen täckt av ett lager gråvita moln. Har inte direkt gjort så mycket. Badade och solade i onsdags. Det var riktigt mys att ligga i en sandyn med solglasögonen på näsan med en bra bok i handen. Att sen gå ner och svalka sig i det iskalla Kattegatt var helt underbart. Att söta vänligt sinnade maneter simmade runt en gjorde saken bara bättre! Blev en tripp in till Halmstad i torsdags men jag köpte inget eftersom kontoutdraget gav mig en chock och tvingade mig ifrån alla butiker jag ville gå in i.
God mat på olika restauranger har avnjutits samt sovande i en alldeles för varm husvagn.

Ikväll har jag ätit oxfile hemma hos Anders med mamma och syster samt tittat på Bröllopsduellen tillsammans med syster här hemma i lägenheten. Nu ska jag lägga mig för att sova första natten i mitt nytapetserade rum. Vet inte hur det ska gå då det fortfarande luktar lite tapetklister. Jaja, jag får väl drömma alldeles för konstiga drömmar inatt!

Förresten kan jag säga att jag längtar något fruktansvärt till jag ska börja läsa fjärde och sista Twilightboken. Min abstinens börjar kännas vid alltför mycket nu.

My head is giving me life or death, but I can't choose

Om 7 timmar åker jag. Ska faktiskt bli kul. Tittade in i husvagnen idag och maha, jag får typ hela 5 kvadratmeter space för mig själv i fyra dagar. Mysigt värre. Mysigt är att vi ska bo på ungdomscampingen(typ alla under 25 eftersom vanliga campingar inte låter dem bo där) nere i Tylösand. Blir det mycket sova dessa dagar? Nej det kan jag då inte tänka mig. Att ha en pappa som snarkar så väggarna skakar ca 5 meter från huvudkudden gör ju inte saken bättre. Äsch, jag ska inte klaga. Jag får trots allt komma iväg på någonting istället för att sitta här hemma, och sova kan man göra i nästa liv.
Har med mig kläder för kanske en vecka iallafall. Gillar att ha valmöjligheter. Oftast är det något som inte ser bra ut och då är det ju alltid bra att ha ett par ombyten med sig.
Har suttit här och försökt skriva något vettigt, men det har jag inte. Vill bara säga att marsvinet nedan är min systers. Han är verkligen en gullig liten filur och sötare blir han ju när han låter sådär!

Vi hörs på fredag eller lördag. Take care!


Hey hey I wanna be a rockstar


They don't really care about us

Nu är det bestämt. Imorgon åker jag ner till Tylösand i en lånad toyota med en lånad husvagn på dragkroken. Ska väl bli kul. Dock är det bara Papi, Lena och jag som beger oss nedåt. Men det gör väl egentligen inte så mycket, tänk bara på hur stor plats jag får alldeles för mig själv  i baksätet! Känner lite ångest inför att åka. Vet inte direkt varför. Vad ska jag göra hemma liksom? Jag har ju med böcker, kamera, springskor, pengar, ipoden och annat nödvändigt ner. Borde ju klara mig till fredag iallafall. Nej, jag känner att jag både vill vara hemma och nere i Tylösand. Men det går ju inte eftersom man inte kan vara på två ställen samtidigt. Kul ska det iallafall bli att träffa Alice. Inte setts på två veckor nu. Inte pratat ordentligt på två veckor heller. Herrejösses vad synd det kommer vara om människorna runt omkring oss när vi ses. Får ta med öronproppar och dela ut.

Idag har jag mycket på schemat. Jag måste packa, fixa in musik i Ipoden, sandpappra och måla lister till mitt rum, åka till IKEA och titta på/köpa en garderob, ut och springa och så vill jag gärna ned på stan för att köpa lite smått och gott. Men att köpa det kan nog vänta till jag kommer till Halmstad och Tylösand. Men jag förstår ändå inte hur jag ska hinna med allt. Får nog sålla bort vissa saker.

Jag har även fått utslag i ansiktet. Varifrån de kommer har jag ingen aning om. Dem kliar iallafall som sjutton och syns mer än bra på mitt annars normalfärgade ansikte. KUL

Äsch, kanske skriver en sväng senare. Annars hörs vi när jag kommer hem, simma lugnt!

Please spare me your sunglass-protected point of view

Sitter och spelar UNO på facebook nu. Faktiskt rätt kul om man har tråkigt.

Idag har jag spelat tennis med Fredrik. Och vet ni vad? Jo jag vann! Wihu det kan jag leva på länge. Resten av dagen har jag inte gjort mycket alls. Var ute och sprang nu på kvällen och vaderna och benhinnorna gör fortfarande ont som bara den.

Finns inte så mycket att skriva direkt. Eller vi, pappa lena och jag, planerar att åka ner till Tylösand tisdag-fredag. Men vi är kanske tvungna och tälta för vi hittar ingen ledig stuga eller hotellrum. Och jag och tälta? Det går inte. Vi får alltså se om jag följer med. Visst skulle det vara kul att träffa alice och vara någon annanstans, men att tälta? Det får vi se om jag gör. 

Nä, nu ska jag duscha och sedan leta reda på någon film att se. PUSS 

It’ll shake all your troubles from your worried mind

Idag har jag plockat lite i rummet. Packat ner alla mina prylar i flyttkartonger och så. Nästa vecka kommer ju målar-Nisse och då ska rummet vara tomt. Äntligen ska jag få ett fint rum så jag slipper den äckligt fula bleklila fondväggen. Kan knappt vänta till mina nya tapeter är uppe!

Sen åkte jag och Lina och köpte McDonalds med varsin plusmeny för att jag skulle få dem lila glasen. VI åkte även förbi IcaMaxi och köpte med oss en sockerbullelängd och ballerina-kakor. Därefter begav vi oss mot surahammar och mormor och morfar. Väl hemma är jag både ett antal kalorier, 1.5liter  vinbär och en väska rikare. Vinbären ska jag baka något av till på lördag då vi frå främmande hemma hos Anders.

Nu ska jag börja byta om och sedan bege mig mot rocklunda för en timmes löpning med tjejerna från laget.

Ikväll ska jag äta glass eller popcorn(eller varför inte både och) och se någon film. Imorgon ska jag fortsätta packa ur rummet och på kvällen vet jag inte vad jag hittar på.

Vi ses hörni!

And tell me you love me, come back and haunt me

I Leksand var det regnigt och kallt. Vi åkte alla de olika rutschbanorna iallafall. Hyfsat kul var det, men det hade nog varit roligare om solen inte hade lyst med sin frånvaro. Vi åkte gokart också och det kan jag lova var sjukt roligt. Vill köra mer. NU!

Nu är jag iallafall hemma och gör inte speciellt mycket. Ska se någon av de få filmer som går denna tisdagskväll och äta lite godis(59onde livet startar imorgon).

Jag och kajsa kikar även på Coldplay-biljetter på blocket. VILL GÅ, JA!

pusss


It's full of 'I don't know's

Vad är det med mig och glass egentligen? Jag kan faktiskt inte få nog av glass. Om det finns glass i huset, har jag väldigt svårt att sluta innan den är uppäten. Om det även råkar stå en kolasås-flaska i kylen går det faktiskt inte att sluta äta.

Idag har jag övningskört och varit på IKEA med papi. Senare idag åker vi till falun där vi ska sova och sen imorgon(om det är okej väder) åker vi vidare till Leksands sommarland. Ska även ut och springa en sväng ikväll uppe i falun. Blev inget imorse eftersom jag saknar ett par springskor här hos pappa.

Nu ska jag gå ner och käka lite mer glass och börja packa till imorgon. Vi ses hörni!

Yes, I'll admit that I'm a fool for you

Igår lekte jag med Kajsa hela dagen. Vi var först ute på en 5kilometersrunda med backträning i rocklunda skogen. Körde även rätt mycket stryka, men jag har faktiskt inte alltför mycket träningsvärk idag. Det visar bara att jag kan köra ännu hårdare imorgon.

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Var hemma hos moster en stund på eftermiddagen och åt en sen lunch och fikade. Klockan 17.45 hade mamma syster och jag köpt biljetter till Harry Potter och Halvblodsprinsen. Och filmen var faktiskt sjuuukt bra. Jag hade ett leende på läpparna mest hela filmen och vissa scener fick en att fnittra som en liten flicka och bli lite röd om kinderna. Nej, filmen var den bästa Harry Potter filmen som gjorts och jag kan knappt vänta till första delen av sista boken kommer ut! Vad jag hört kommer den första delen ut i november 2010. Jag behöver alltså inte vänta alltför länge..

Efter bion skjutsade mamma mig hit till pappa där jag ska spendera två veckor. Han är ledig och eftersom han jobbar i Stockholm mest hela tiden tänkte jag få tillfälle att umgås med honom nu när han är hemma. Pappa köpte iallafall hem lite pizza som vi åt framför en film, eller egentligen två filmer eftersom min far aldrig kan kolla bara på en film. Walk The Line och We Were Soldiers. Den sistnämna verkade väldigt bra men man kom aldrig riktigt in i filmen eftersom pappa hela tiden bytte kanal till trean och Walk The Line. Jag gav till slut upp och satte mig här istället. Funderar på att äta lite godis som jag fick av moster(dem har varit på Gröna Lund och vunnit massa godis) och läsa en bok. Eller så sätter jag igång Tvn och ser slutet på Walk The Line.

Imorgon ska jag ut på en springtur på förmiddagen och senare mot kvällen åker jag till Leksand för att gå på deras sommarland under tisdagen. Det ska verkligen bli jättekul i 14 grader och regn!
Vi hörs hörni


Why am I here, am I just wasting my time?

Väldigt mys dag hittills! Först tvätta fönster och käka lunch hemma hos Anders. Sen kom Kajsa och då bar det av mot gropen med väskan full av fika. Stannade till utanför ICAHökåsen och köpte varsin festis, tidning och glass. Väl framme vid gropen tog vi oss en dopp och sedan fikade vi och läste våra tidningar. Molnen blev bara fler och mörkare. Snart såg vi knappt den bli himlen längre. Vi tog därmed och packade ihop våra prylar och började vår färd hemåt. Dock började det ösregna när vi nått ICAHökåsen, men då såg vi den blå himlen igen och den fanns dit vi skulle. Vi trampade då på för allt vi orkade och när vi lämnat Hökåsen bakom oss hade vi även lämnat regnet. Vi skildes åt och nu är jag hemma. Ska alldeles strax bege mig nedåt stan med moder för lite picknick på någon torr fin gräsyta. Jag har skickat Kajsa på uppdrag att köpa chips, dipp och ostbågar till ikväll. Hon ska även hyra någon bra film.
Nä, nu är det dags att åka. PUSS


Oh, now you know I just don't care

Godmorgon!
Idag ska jag ta cykeln till gryta och tvätta fönster hemma hos Anders igen. Blev som sagt inte riktigt klar igår. Sen kanske det bär av hem till papi för en dopp i poolen. Annars stannar jag väl hos Anders och väntar in Kajsa för att sedan bege oss bort mot Hökåsen och Gropen.Ikväll ska jag först äta något gott med mamma ner mot stan. En sub nere vid hamnen skulle inte alls vara fel. Jag ska sedan vara med Kajsa troor jag iallafall. Hoppas det.

På söndag klockan 6 ska jag se Harry Potter och halvblodsprinsen på bio! Som jag längtat efter den filmen. Skulle egentligen kommit ut i oktober/november förra året(!) men blev uppskjuten eftersom de trodde fler människor skulle se den nu på sommaren.

Jag åker till Leksand och Leksands sommarland på måndag och stannar där en natt. Ska åka med papi, Lena, Mickis, Johannes och syster Lina. Ska faktiskt bli rätt kul. Visst är vi rätt gamla nu, men forsränning, go-kart och studsmattor är alltid lika kul!

Vi hörs hörrni!


I must admit, I don’t believe in it

Ännu en dag på sommarlovet är avklarad. Eller man kanske inte borde säga avklarad eftersom det låter som om jag väntar till skolan börjar igen. Men jag hittar inget annat ord, så avklarad får det bli!
Har tvättat fönster hemma hos Anders hela dagen och lagat min godaste tomatsås någonsin. Att tvätta fönster är väldigt jobbigt kan jag tala om. Det är varmt och svettigt och man blir galen på de små små fläckarna efter målarfärg eller lim som uppstår när någon målar eller bygger en inglasad altan. Men, jag skulle nog föredra en dag till med att tvätta fönster än bara sitta hemma och inte göra någonting.
Blev också en löptur med Kajsa runt 18. Sprang väl dryg 5 kilometer. Jag har börjat fått sjukt ont i vaderna och benhinnorna nu. Först var det fötterna, när dem inte krånglar lika mycket längre ska självklart något annat börja göra ont. Jag tror verkligen att min kropp protesterar starkt när jag försöker bygga upp bättre kondition och träna mer. Min kropp vill helt enkelt inte bli/vara vältränad.

Imorgon ska jag cykla till pappa och ta en dopp i poolen. Ska umgås lite med han också tänkte jag. Senare mot eftermiddagen ska jag väl tvätta klart resten av fönsterna hemma hos Anders och därefter bär det av mot gropen med Kajsa för ett after work - dopp! Imorgon kväll ska jag umgås med Kajsa och vad jag läste på hennes blogg ska vi visst vara uppe sent så vi kan sova länge på lördagen.

Nä, nu ska jag motverka mitt nya liv och äta lite popcorn eller choklad!

But everything looks perfect from far away

Sitter här i min ensamhet med en chokladkaka framför mig medan jag tänker "Nej Emma, du ska inte ta en till bit" och "Åh, vad härligt det hade varit att vara utomlands nu". Ingen av tankarna kommer att uppfyllas. Chokladkakan kommer att bli uppäten och jag kommer inte att få åka utomlands om ingen snäll typ vill bjuda mig på en utlandsresa. Buhu.

Mitt nya liv (rättare sagt, mitt 58:onde nya liv) började i måndags. Det gick bra i måndags, och i tisdags, men idag. Nä, har ätit både glass, massa mat, glass igen och nästan en hel 100grams chokladkaka. Vad hände med bilden jag hade i mitt huvud om en platt mage? Den är garanterat borta nu. Men vad annars kan jag göra när jag har ett så tråkigt liv för tillfället, förutom att äta? Imorgon ska jag till och med tvätta Anders fönster för att ha något att sysselsätta mig med. BLÄ FÖR ALLA SOM JOBBAR, vuxna som ungdomar. Jag vill inte bli vuxen. Kunde vi inte stannat som fjortonåringar i resten av livet. Lagom liten för att slippa jobba, men ändå lagom stor för att ta lite ansvar. Fast om jag tänker efter vill jag nog inte vara fjorton resten av livet. Då är nog jobb, ansvar och vara vuxen ett bättre alternativ.

Nu svamlar jag bara igen. Ska sätta mig i sängen med datorn framför och sätta igång en film. Borde egentligen jobba på att läsa ut en av mina nördböcker som jag fastnat för igen, men har läst konstant i tre dagar nu så mina ögon vägrar läsa ett ord till ur en bok. Äsch, nu väntar chokladen.

I wanna taste you but your lips are venomous poison

Imorse spelade jag tennis med alice. Det var sjukt varmt ute och båda var väldigt sega så någon vidare bra tennis spelade vi då inte. Vi skildes åt runt 11. Resten av dagen har jag bara haft trååkigt. Usch, tredje dagen jag inte direkt gör någonting på. Är hur seg som helst, både i kroppen och i huvudet. Ikväll blir det grillning hemma hos mormor och morfar. Väldigt mys! Påminner mig om när jag var liten och var där jätteofta.

Jag hatar att inte ha något att göra. Alla antingen jobbar eller är bortresta. Jag skulle verkligen vilja ha ett jobb nu, så jag iallafall har något vettigt att göra om dagarna. Här hemma funderar jag mest på vad jag ska göra till jag ska äta nästa gång. Man går upp, äter frukost, klurar på vad man ska göra, räknar minuterna till man blir hungrig och får börja göra mat, sen äter man och sen börjar det om igen. Tråkigt var ordet ja.

Äsch, nu ska jag ta en promenad till syster och sen blir det åka till mormor och morfar. Hej så länge

Pictures of you, pictures of me

Tänkte lägga upp lite bilder från förra månaden och den här månaden. Mest från Spanien och Barcelona såklart! Eller, alla utom en är från Spanien.. Jag borde verkligen ta fler bilder.




                                                     Edward-blicken

                                 I Barcelona med trasiga skor

                                       En blöt pappa i Barcelona

                                      Stekarbild på Camp Nou



                                                       SILVER!

                                                 Silver och brons



   Sista kvällen slapp vi hotell-buffén. Aldrig har lasagne smakat så gott

                                   Vi var flitiga kunder hos Spar

            Såhär kan ens fötter se ut efter en beachvolleybollmatch!

Det var allt jag hade denna gång, puss!

But right now everything you want is wrong

Ännu en lat dag här hemma. Igår läste och läste jag. Började med tedje Twilight boken typ 1 på natten, slutade läsa runt 2. På morgonen runt 10 tog jag upp boken igen och läste till typ 4. Sen läste jag en stund på kvällen/natten. Blev klar med boken igen klockan 1. Alltså läste jag ut boken på 24 timmar. Väldigt dumt och tråkigt gjort av mig eftersom jag älskar verkligen att läsa dem där böckerna. Fjärde boken ska jag läsa ut på två veckor har jag bestämt, för att få ut det mesta av den.

Igår skulle jag och alice åka och bada någonstans, men när temperaturen började sjunka mot 19 grader kände vi - Nääää. Vi gick därmed ut på en timmes lång promenad vid haga och malmaberg. Otroligt att vi har så mycket att prata om fastän vi bott i samma rum en hel vecka.

Idag var jag också ute och sprang en kortis med kajsa och körde styrka på det. Helt död i benen är jag nu. Senare kommer kanske alice hit för att se på film, annars kanske vi hittar på något annat. Är sjukt sugen på en fräsch fruktsallad iallafall. Så det kanske blir att slå till på en sån.

Imorgon hoppas jag på strålande solsken. Jag och alice ska troligtvis spela tennis och det gör iallafall jag helst inte i regn. På eftermiddagen/kvällen åker jag till mormor och morfar i Surahammar och käkar lite gott och umgås med släkten.

Juste, idag bokade jag även biljetter till Harry potter och halvblodsprinsen till på söndag! Blev visst ett par plus-stolar också, men vadå filmen är ju lång.

Nu ska jag sluta innan jag gör det här till ett löjligt långt blogginlägg. Vi hörs hörrni

And you will be my ain true love

Igår kväll bestämde jag mig för att se film och äta upp de resterande godsakerna jag köpt med mig från Spanien. Cold Mountain föll filmvalet på och herregud vad jag älskar filmen. Säkert två år sen jag sist såg den och den är lika bra nu som då. Och Jude Law är lika snygg nu som då. Självklart spolade jag förbi det i filmen som jag får dålig magkänsla av för att slippa fälla alltför många tårar. Efter filmen började jag läsa tredje Twilight-boken. Hade bara tänkt läsa lite kort och få ett smakprov. Ville vänta med boken och läsa den senare, men när jag väl börjat kunde jag inte sluta. Har läst hela morgonen nu också. Redan igenom en tredjedel av den. Oups.
Idag blir det att läsa lite mer och spela tennis med Alice. Ikväll blir det ut och springa med Kajsa. 

   Lägger in en bild som iallafall får mig att le väldigt brett!


Tonight I have to leave it

Hemma från Spanien nu då. Väldigt kul och händelserik vecka som innehöll massa skratt och annat skoj. Bodde i Lloret de Mar, partystaden. Discon fanns i varje gathörn, liksom de små matställena som serverade crepes med nutella. Det har varit varmt att gå runt i skuggan och kika i affärer. Och det  har varit ännu varmare att spela fotboll i solskenet. Det gick ändå finfint för Västerås IK därnere. Tjejerna som spelade i dam slutade på tredjeplatsen efter att ha missat finalen med en hårsmån. Mitt lag, Girls 18, kämpade tappert och tog oss ändå till finalen. Innan den hade vi inte släppt in ett enda mål. Vi förlorade finalen med 1-0 mot ett amerikanskt väldigt duktigt lag som vi hade spelat 0-0 mot i gruppen. Det var askul att spela och jag fick spräcka min nolla! Gjorde hela två mål. Ett med högern och ett med vänster. Nu saknas bara nickmålet och sen kan jag lägga av. Nejdå, det ska jag inte göra. Fotbollen är så sjukt kul nu att jag känner att jag aldrig vill lägga av.
I torsdags var det spelledigt för alla lag eftersom Tour the France skulle ockupera enda vägen till fotbollsplanerna. Vi utnyttjade den dagen med att åka in till Barcelona. Där gick jag runt med ett par tjejer och sen pappa och Lena sen lite andra föräldrar. Vi besökte katedralen som de byggt på i 150 år och ska bygga på i ytterligare 80 år. Sen var Camp Nou ett måste. Coolt att ha varit där men att betala 17 euro för att komma in kändes som ett rån. Träffade även kusin Nenne därnere (hon bor där) och det gjorde att jag bara längtade ännu mer till jag själv kan få bo utomlands! 
Jag kan säkert berätta massa mer saker men jag känner för att göra annat nu. Berättar kanske mer senare.
Imorgon ska jag iallafall tvätta, springa, packa upp och kanske spela lite The Sims hemma hos syster Sandra(om hon vill ha mig där såklart). PUSSSS


Dags att ta farväl av dödens ort

Snart smäller det ju, endast 5 timmar kvar till planet lyfter här från Västerås och börjar sin färd ner mot Barcelona. Har nog packat det mesta tror och hoppas jag. Fotbollsskorna, matchtröjan och benskydden ligger i handbagaget, medan det mindre viktiga ligger fint nedpackat i resväskan. Har troligtvis med mig alldeles för mycket kläder och trots det väger min resväska endast 11 kilo. Går ju ner hur mycket mer kläder som helst! Ska nog gå ett varv här i lägenheten och kika efter något mer att trycka ner. Har planerat att inte köpa så mycket där nere. För det första börjar det bli tomt i spargrisen och för det andra får jag inte plats med mer kläder i min garderob. Men, snart får jag ju en ny, dubbelt så stor garderob och då behöver jag ju inte oroa mig för platsbrist!

Mamma och jag ska åka och handla det sista på apoteket(hudkräm, öronproppar) och på affären(godis, rakhyvlar). Måste också äta något innan jag åker till samlingen, tror inte jag får någon mat förrän vi kommer till hotellet sent ikväll. Om jag ens får det. Hemska tanke.

Imorgon spelar vi första matchen 10.20 mot antingen det amerikanska, kanadensiska eller norska laget. Jag är taggad för total kross av allt motstånd där nere iallafall. Ska nog även spräcka min nolla! Har inte gjort ett endaste litet mål på typ mja, 7 år? Men det blir väl så när man är fast som målvakt liksom.

Nu ska jag sluta svamla och börja göra något vettigt istället. Vi hörs om en vecka!

så önskar jag att du var här

Imorgon åker vi då. Spanien, Barcelona, Lloret De Mar, Copa Catalunya. Mmm ska bli underbart

Idag var mamma, syster och jag och kollade på tapeter. Äntligen har jag bestämt mig för ett par. Brun "botten" med stora blommor i silver och brons. Tror det blir fint iallafall. Kruxet är bara vilken färg jag ska ha på resten av väggarna. För tillfället lutar det mot vit-beige.

Resten av dagen har jag spenderat hemma hos Anders och på gryta. Var hemma hos pappa en sväng och hjälpte han sätta upp poolen. Den är sjukt stor. För stor. Ett under att jag når upp över kanten. 23500 liter vatten rymmer den. Tar runt 3 dygn att fylla den och den tar till stor del upp hela vår gräsmatta! En monsterpool alltså.

Sen har jag självklart packat och läst som en tok. Måste läsa klart andra Stieg Larsson boken eftersom den är i "bok-form" och är tung och tar upp onödigt mycket av den totala vikten man får ha med sig(15 kg resväska, 10 kg handbagage). Jag har iallafall lagt upp halften av det jag ska ha med mig på sängen medan resten hänger och torkar lite varstans här i lägenheten. Det sista packar jag väl 10 minuter innan avfärd imorgon. Samling 16.00 på Västerås flygplats. Längtar faktiskt inte alltför mycket. Det ska ju typ åska och regna därnere har jag hört. Tråkigt.

Nej, nu ska jag prata med alice och sedan blire GODNATT!

We're pulling apart and coming together again and again

Hur skön träning som helst igår. Varmt, jovisst men ändå oerhört skönt. Sprang 2.5 och körde backträning. Därefter snabbhet på plan mark och efter det lite styrka. Vi hade sedan match på stor plan. Efter träningen stannade madde och jag kvar en stund och tränade skott och höjdbollar. På kv'llen gjorde ingenting direkt. Var väldigt trött så det blev kolla på halva I, Robot innan jag blev för trött.

Idag regnar det. Inte alltför roligt, men ändå inget man direkt är deprimerad över. Har trots allt varit sol i kanske 2 veckor nu. Ska börja fixa mig nu och sedan bege mig till Hälla med syster. Ska väl inhandlas lite nödvändiga prylar till Spanien. Ikväll ska jag troligtvis på Power Meet med Kajsa och Madde, beror lite på om det regnar. Iallafall för min del.

Nej, vi hörs hörrni!

om man hade haft tur och fått va med nån som du

Hemkommen från stugan i Fagersta. Alldeles strax träning. Kommer bli hur varmt som helst i den här värmen, men vad de sa i måndags skulle vi köra lite lugnare nu. Möte i tisdags först med fotbollen sen med innebandyn. Information om spanienresan på fotbollsmötet sen information om nästa säsong på innebandymötet. Vet inte riktigt hur jag känner inför nästkommande säsong på innebandyn. Jag vill verkligen spela innebandy, det är hur kul som helst. Men ändå är det något som ligger och skaver i bakhuvudet liksom. Vet inte riktigt vad det är, men det känns lite fel iallafall. Förhoppningsvis känns det bättre nu efter sommaren, men för tillfället är jag lite kluven.

Nej, nu måste jag visst skynda mig, samling om 25 min. Efter träningen blir det antingen hem och kika film eller åka och handla med mamma och syskon.

Simma lugnt!

And that's what makes my life so fucking fantastic

Sitter här i stugan nu och har precis gjort vaniljsås till blåbärspajen jag gjorde runt lunch. Kajsa och Madde står och fixar lite mat till ikväll. Vi ska väl vara ambtiösa och grilla fläskfilé som ska serveras med potatishalvor i ugn, hemmagjort vitlökssmör och baguette! Till efterrätt blåbärspajen. Mm
Idag har vi käkat frukost ute i solen och sedan solat och badat nere vid sjön. Sen blev det mulet och då var det dags för lunch. Omelett blev det. Det började sedan regna och åska och då blev det att vara inomhus. För att fördriva tiden läste vi våra böcker och spelade kort. Kan stolt berätta att jag är den oslagbara 7:an-mästaren! Maha.
Det slutade tillslut att regna och då blev det bada bada bada. Cirkus 25 grader i vattnet. Inte fel alls.
Nu fixar vi med maten som sagt. Ikväll blir det godis och film. Imorgon åker vi hem runt 4 för att hinna hem till sista träningen innan Spanien(!!!).

Men det jag egentligen skulle skriva här var att jag spelade BubbleJump på Kajsas mobil och gissa hur många siffror? HELA 18 STYCKEN. Hihi är rätt stolt över mig själv!


RSS 2.0