I know what I want and I want it now

Hemma idag igen. fast var inte hemma, utan jag och syster åkte till mormor och morfar. Jag vet, kanske inte nå vidare bra att åka och smitta ner mina gamlingar men jag var noga med att inte nysa på dem och sådär. Vi fick lunch där, våfflor, och så fikade vi massor. Mm.
Har även studerat och studerat idag. Har nu gjort mer än vad jag trodde var möjligt på den nu inte lika omöjliga uppsatsen. Och jag som var så himla pessimistisk i början. Borde väl lära mig något av det här men det gör jag troligtvis inte. Men jag ska försöka.

Ikväll är det Greys anatomy som står på schemat klockan 21. Som jag längtat!
Innan dess blir det, hm, ja vad blir det? Borde väl göra klart uppsatsen men jag vet inte om jag orkar. Har bara introduktionen, slutsatsen och "final touch" kvar. Det kan göras imorgon och på fredag. Det får väl bli att läsa lite Breaking Dawn då..

Imorgon ska jag iallafall till skolan. Jag måste till skolan imorgon. Måste få tillbaka mina gamla vanor igen, har redan vänt på dygnet och börjat fundera vad jag ska hitta på imorgon på dagen. Då får jag tvinga mig tillbaka till nuet och inse att jag faktiskt är sjuk och att sommarlovet är slut. Gud så tråkigt.

Vi hörs mina vänner

Keep me warm, let me wear your coat

Det är verkligen tråkigt att vara sjuk. Idag har jag iallafall gjort lite nytta och pluggat. Skrivit klart mitt "mini"speech som jag skulle haft imorgon. Dock kommer jag vara hemma imorgon med. Tror jag behöver vara hemma en dag till. Känner mig inte så värst pigg och förkylningen har inte gett vika än. Skulle ju vara jobbigt om jag nös på någon och gav den nästäppa och halsont.
Jag har även bakat idag. Chokladmuffins med chokladgömma. Alltså vanliga kladdmuffins med smält mörk choklad i mitten. Alldeles för goda. Jag har ätit tre idag redan..

Är ledsen för att jag inte ska till skolan imorgon. Inte för att jag sörjer att jag inte ska till just skolan, utan för att jag då missar träningen på kvällen. Hatar att missa träningar. För - När du inte tränar, tränar din motståndare.

Nu ska jag läsa lite i Breaking Dawn eller Så länge vi båda andas, som den så fint heter på svenska.

 

 


And I knew your heart I couldn't win,

Jag hatar att vara sjuk. Det är bland det tråkigaste som finns. Halsont och nästäppa är just nu det värsta, men att även vara illamående och samtidigt sugen på något hela tiden är inte heller speciellt kul. Käkar isglassar för fullt och läser massor. Finns inte så mycket mer att göra när det bara går TV-shop på TV och ingen är hemma. Hade tänkt baka men då är det självklart någon som tagit slut på strösockret och glömt köpa nytt. Borde egentligen plugga men jag orkar inte. Tror inte jag är frisk nog för skolan imorgon heller och då kan jag plugga då istället..

Nu ska jag ta ännu en glass(min fjärde eller femte) och läsa lite till.

Hoppas ni mår bättre än jag gör!

We'll cast some light and you'll be alright for now

Vinst idag med 6-1, riktigt skönt. Två assist och ett mål = 3 poäng för min del. Nöjd över det men inte min prestation annars. Men jag skyller på att jag är lite smått sjuk. Halsont, nästäppa och huvudvärk. Blä.

Nu tittar jag på film med mamma. Äter (t)chips och dricker cola och bara myser. Imorgon är jag hemma från skolan och blir frisk.

Puss


It's the heart, afraid of breaking

Jag har ont i halsen. Jag vill inte bli sjuk. Blä

Can you read my mind

Idag har jag hittills
- Åkt med pappa och tryckt min tröja.
- Tittat på film

Sjukt dåligt samvete har jag. Har ätit grymt mycket godis också. Och läst ut andra Twilightboken, för andra gången. Suck suck suck för mig idag. Ikväll kommer iallafall pappas sida hem till oss för att fira Lina. Blir smörgåstårta(som jag egentligen inte tycker om) och kladdkaka. Hoppas jag får åka hem tidigt för jag känner verkligen för film och godis och bara jag ikväll. Precis som alla andra dagar. Jag orkar liksom inte något längre.
Kan jag inte bara komma tillbaka in på banan igen..

High on diesel and gasoline

Idag bör jag
- Fixa mitt "mini"speech
- Klippa mig
- Städa mitt rum

Idag kommer jag troligen göra
- Klippa mig
- Titta på film
- Åka och fixa tryck på min tröja med pappa



Och det blev en dans som stack dig hårt

Idag är ingen bra dag. Idag är en dag jag inte kommer att komma ihåg. Eller kommer jag det?


You make me feel good

Jag borde verkligen plugga spanska men hela jag säger ifrån. Huvudet värker, magen kurrar och lusten finns bara inte. Synd

Igår -> Seriepremiär. Förlust med 8-4 fast jag tyckte inte siffrorna riktigt speglade hela matchen. På grund av vår rätt djupa svacka i mitten på andra då vi släppte in kanske 4 mål på, ska vi säga 6-7 byten? Blev siffrorna så stora som de blev. Men annars gick det finfint tyckte jag. Nykomlingarna ska ha stryk av seriefavoriterna. Så är det bara. Nu på söndag är det hemmapremiär i borgen. Då ska Vendelsö stå för motståndet. Ni kommer väl?

Nu ska jag trotsa mig själv och ta fram spanskaböckerna ändå.

Hela dagen har jag haft Ola med Sky's the Limit i huvudet. Tur att jag gillaren då


Happy birthday to you

Grattis älskade syster, nu är du "vuxen"!



Du är bezt, snygg och låter mig låna dina armband. jag älskar dig



Nothing to say, nothing to say

SNART ÄR DEM MINA


                                                 bild från junkyard.se

'Cause it ain't the first time that a man goes insane

Jag undrar verkligen hur killar kan vara roliga på ett helt annat sätt än tjejer? Idag när jag och Alice skulle cykla hem från skola, cyklade Dan, Alec, Anders och Marcus en bit framför oss. När vägen smalnade av cyklade de i bredd och hur sakta som helst för att jag och Alice inte skulle komma förbi. Så cyklade dem ifrån Wenströmska till Rocklunda. Och det var så sjukt roligt. För det första såg det hur kul ut som helst med 4 killar ute på ett pensionärstramp och sen i bredd också. Och för det andra var det bara kul att de gjorde så liksom. Jag och Alice kom iallafall inte igenom, hur vi än försökte. Det jag ville säga egentligen var att killar kan göra så många roliga saker som tjejer inte kan, och inte kommer på att göra heller. Om vi skulle göra något sådant, skulle vi för det första bli omcyklade rätt lätt. För det andra skulle vi bli kallade tråkiga. Varför är det så? Ja, jag klagar iallafall inte på att killar gör lite lustiga saker ibland, för då får man sig ett rejält gott skratt!
Nu menar jag inte att tjejer är tråkiga, vi är bara roliga på ett annat, lite mer civiliserat sätt kanske.

Längtar lite smått till helgen. Syster fyller 20 på fredag, och jag ska vara hjälpreda tillsammans med kajsa. På lördag kommer släkten till oss och jag ska förhoppningsvis klippa mig och på söndag är det innebandy. Härlig helg!
4 nätter kvar till dagen D btw. SERIEPREMIÄR I SALA PÅ SÖNDAG.

Imorgon är det skolfoto. Så nu ska jag gå och öva leenden och sittställningar. nörd

How can you know it if you don't even try

Jag gillar verkligen vädret nu. Kallt och soligt. Perfekt höstväder. Hoppas det blir många såna här dagar i höst, skulle vara så himla mysigt. Bara löven färgas röda och gula och stannar ett bra tag kvar på träden innan de fller och bildar jättestora lövhögar på marken. Iår ska jag lägga mig i en lövhög tror jag. Lägga mig där en stund och bara andas liksom. Nu låter jag alldeles för flummig. Bäst att byta ämne.

Skola skola skola - Inget roligt att säga om det. Förutom att jag skrattade sjukt mycket idag åt allt och ingenting.

Jag ska köpa ett par vinröda converseskor. Det har jag bestämt och det ska jag göra. Troligtvis är ett par mina senast på torsdag.

Nu ska jag åka och baka efterrätt till på fredag(norsk daimglasstårta). Har nämligen lovat min syster det eftersom hon ska ha födelsedagsmiddag då.

Har fått bilder från Anders nu iallfall, dem vi tog när vi var på kolmården. De kommer att åka upp här och på facebook, så håll utkik. Vissa är rätt coola om jag får säga det själv.

Puss

They were talking in the strawberry swing

Jag älskar älskar älskar Coldplay.

Igår blev det lite Eva&Adam-maraton. Sjukt bra barn-tv-serie. Varför gör dem inte sådana nuförtiden?
Idag ahde vi iallafall match mot Wefors. Jag fick en spark precis där jag har som ondast, vid benhinnorna. Visste inte var jag skulle ta vägen. Men, det var bara en smäll så det var bara att bita ihop. Ett fett blåmärke fick ajg iallafall. Värre gick det för Kajsa. Hoin fick åka upp till akuten där hon fick bandage, kryckor och ett konstaterande att hon hade uttänjt ledband och lite annat. Jag tycker så sjukt synd om henne. Missar seriepremiären gör hon. Å det är hemsk.
Resten av dagen har jag studerat och läst Twilight. Spelat lite The Sims 3 också. Nu ska jag läsa lite till sen titta på Män som hatar kvinnor och äta choklad och popcorn. Behöver en kväll alldeles för mig själv käånner jag. Inte på humör för något överhuvudtaget. Blä för det.


I'd pull a sunshine story in the pouring rain

Råkade trycka bort allt jag skrivit. Och jag som inte ens hade ork att skriva från början. SUCK

Kul att Sverige vann. Var rätt nervöst ett tag.

Blåbärsglass är min favoritglass. Jag åt det idag med mamma på Hälla.

Jag har börjat läsa Twilight på engelska eftersom vi har i uppgift att läsa en bok på engelska. Love it

Mitt nya liv har gått åt fanders ännu en gång. Undrar när mitt nästa börjar.

Jag har blodgrupp 0+, det kollade vi igår på naturen.

Och så älskar jag mitt nya nitarmband från lindex.

Nu ska jag läsa och sedan kolla på IDOL.

No wind, no rain or winter's cold

Jag är inte taggad för någonting längre. Allt känns bara meningslöst. Har inte heller ork för speciellt mycket. Nu skulle det passa riktigt bra med en resa någonstans. Skulle vilja befinna mig var som helst utom här. Finns inte någon anledning till att jag är såhär. Det bara är.

And there’s a part of me that still believes

Lagfesten igår var lite av en flopp tror jag. Inte speciellt kul.

Idag är jag trött, hängig och tjurig. Inte alls mitt "bästa" jag. Har suttit hemma och tittat på TV. Har även städat mitt rum och badrummet, samt dammsugit hallen och köket. Duktiga jag. Har faktiskt bakat en morotskaka också. Bord ekanske inte avslöjat det där eftersom det får mig att låta som värsta hemmafrun meeeen jag måste ju träna då jag planerar att bli det när jag hittar min sjukt snygga och rika blivande man. hi

Nu på kvällen har vi ätit pizza hos mormor och morfar. Vet inte varför jag åt egentligen. var inte ett dugg hungrig eller sugen på pizza. Totalt onödigt. Snart ska mamma och jag iallafall titta på "Den utvalde" med snyggaste Wilson och äta min morotskaka. Härligt slut på en dag som borde tagit slut för längesen.

Imorgon är det skola igen. 2.5 timmars samhäll ser jag inte fram emot. Inte heller specialidrotten eller studiepasset heller. urk vad skolan är tråkig nu. Ge mig 2011, student och livsstart. Nu känns det mest som om jag väntar på framtiden bara.

Nu ska jag ta mitt deprimerande jag och hänga tvätten

So let me hold you in my arms a while

Skolan var trist och vädret kanon. Det var alltså inte alltför inspirerande att vara i skolan idag. Hände ingenting speciellt heller. Trist trist trist.

Spelat match mot BK30 har jag gjort idag. Det blev visst en vinst med 3-2 och ett mål av mig. Dock var jag inge vidare bra idag, kom aldrig riktigt igång. Jag är nöjd iallafall, blev ju 3 poäng.

Har fått reda på att vi ska klä ut oss på lördag på lagfesten. Jag tänker vara något enkelt och inte spexa till mig alltför mycket.

Nu ska jag blåsa håret sen soova. Har äntligen en sovmorgon imorgon(psykologin inställd, tack gode gud för det) och den tänker jag utnyttja till max!


RSS 2.0